resim
Ahmet Yılmaz Çalık
Mevki:Stoper
Doğum:26.02.1994
Ölüm:11.01.2022 (27)
Uyruk:Türkiye
  • 162
    akıl, mantık almıyor gerçekten. öncelikle takımda şu an as stoper diyebileceğimiz tek isim hakan balta. kendisi bile yeterli değilken ve zaten yaşlıyken, yanına sürekli daha yetersiz stoperler alınıyor. hakan balta bu seneyi çıkarır, hadi seneye de oynasa takıma 2 adet as stoper lazım. serdar aziz'i beğenirim ama o arkadaş da genel olarak sakat. yani neye ihtiyacımız var? 2 adet as stopere değil mi? e sen gidiyorsun hala yedek stoper olabilecek kalitede adamlar alıyorsun.

    taraftar da hala akıllanmamış. birisi diyor ki izlemedim ama gelsin, alternatif olur. ulan takım zaten alternatif defans kaynıyor. semih var, koray gelecek. serdar aziz iyileşecek. öbürü diyor ki takımda zaten çöp defans dolu, onları gönderelim ahmet çalık'ı alalım. e kardeşim ne güzel diyorsun bak çöp dolu, onları gönderelim diyorsun yerine yine çöp alıyorsun. bu kafayla her sene çöp oyuncu dolacak. biri gitse bile yenisini alıyorsun?

    şu adamı alacağıma en azından koray günter'in iyileşmesini beklerim. daha sert, daha fizikli bir adam. ahmet çalık ondan iyi değil.

    dalga geçtiğiniz beşiktaş - fikret orman; marcelo, tosic, atınç, rhodolfo olan defansına adam arıyor ve ismi geçen adamlar hep belli ki izlenmiş, taranmış kaliteli yabancılar. biz gidiyoruz gençlerbirliği'nin orta boylu defans oyuncusuna. neden? çünkü ahmet bulut para kazansın. scout sisteminde dünya kadar oyuncu varken yine ahmet bulut adlı menajere gidip domalıyorsun olacak iş mi bu?

    scout arkadaşlar ve riekerink de çıksın 2 cümle laf etsin bir zahmet. bizi dinleyen yok, defans lazım ama teknik direktör veya scout sisteminden fikir alınmıyor, yönetim kendi kafasına göre transfer yapıyor diye.

    kendi şahsım adına da konuşacak olursam; takım transfer diye bas bas bağırıyorken, yerli çöplerle takımı dolduran, menajere para yediren, transferden komisyon alan bu yönetim varken ben yokum artık. ne lig tv, ne forma. kimse kusura bakmasın artık. bu kadar enayi yerine koyulmaz bir taraftar. yiye yiye bitiremediniz. kimsenin galatasaray'ı düşündüğü yok, herkes kendi cebi dolsun diye uğraşıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın