resim
Enes Ünal
Takım:Bournemouth
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 354
    sevgilisi 10 kasım günü atatürk'lü paylaşım yaptığına göre enes ata'sını ona en doğru şekilde anlatmışa benziyor. bunun dışında enes'in türkiye'de oynanan şeyin futbol olmadığını, altyapıda futbolun felsefesi ve mantığı ile ilgili bilgilerin çocuklara işlenmediğini belirten görüşleri de ortada. bu bilgileri birleştirince ortaya çıkan sonuç ise şöyle özetlenebilir;

    enes üstüne gidilirse gerçek bir dünya yıldızı olabilir. çünkü kafa olarak çok şeyin farkında. kendisini sadece futbolla değil başka alanlarla da geliştiren türüne ender rastlanan bir örnek. adam bir kere kendisi ve ülkesi adına özeleştiri yapmayı biliyor. aslında eleştirel demeçleriyle atatürk paylaşımı da doğru orantılı. mesela tayyip erdoğanlı bir paylaşım yapmış olsa kafası da "biz avrupa'dan geri değiliz. ben şimdiden dünya yıldızıyım çünkü en iyi eğitimi bursaspor altyapısında aldım" şeklinde çalışırdı. oysa atatürk akıl ve bilimdir.

    ne diyelim. inşallah olaylar inanmak istediğim gibi gelişmiştir de yıllar içinde gerçek manada bir dünya yıldızına kavuşuruz.

    ülke olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın