resim
Jeremain Marciano Lens
Takım:FC Versailles
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.78
Uyruk:Hollanda
  • 103
    bruma'nın yetişmek için on fırın ekmek yemesi gereken oyuncu. ne zamandır rakiplerde olup da takımımda bu kadar istediğim adam olmamıştı.

    26 aralık trabzonspor fenerbahçe maçında rakip sahanın ortasından, kafasını sadece bir kez kaldırarak iki kez, hem sol hem sağ ayağıyla 35 metreye pas, bakın orta demiyorum pas attı. futbolu çok iyi biliyor. ne zaman dribling, ne zaman pas oyunu yapacağını, takımın yerleşme şekline ve rakibin gardına göre içeri mi kat etmesi yoksa kanattan erken orta mı yapması gerektiğini biliyor. kornerleri çok etkili kullanıyor hiç ön direk görmedim. frikik golü bile attı ki zor goldü, aynısını selçuk inan atınca üç hafta yatıyor dinlenmek için. karakteri sağlam, sakin mizaçlı. hırslanıyor ama öldürmüyor kimseyi. yeterince hızlı, hiç yardırıp giderken önüne geçebildikleri olmadı. üst bedeni çok kuvvetli omzu atan çarpılmış gibi düşüyor. yine dün geceki maçta gördük ki golcü meziyetleri de iyi, sağa çekti kalabalıktaki delikten vurup attı golünü.

    yahu adam daha ne olsun? bunları daha istikrarlı ve daha iyi yapar, üzerine de estetik cerrahi harikası olup pr çalışmasının dibine vurursan cristiano ronaldo oluyorsun zaten.

    bazen komşunun tavuğu diye bok atmak gibi bir ruh hali de oluyor. zaten merak etmeyin, bu profilde bir adam fenerin topçusu olmaz. olamaz, bünyede durmaz. keşke adam gibi bir yönetim gelse de gelecek yıl için bonservisiyle alabilse. galatasaraya çok yakışır, forma numarası bile belli:19. tam 19 numaralık tip var.

    yani aslında 17 olup yaldır yaldır esecekmiş ama vücut kalın olduğundan 19 daha iyi duruyor gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın