• 702
    kendi adıma konuşursak tarihin gördüğü en iyi 2. oyuncudur. bu görüşüm an itibari ile subjektif. 1. lik tahtı asla değişmeyecek. o koltuğun yeri belli, zaten lebron'da o koltuktakinin hayaletini kovalamakla meşgul. gözümde 1. nasıl belliyse 2. de o kadar net. kariyeri sona erdiğinde lebron eğer bir sakatlık yaşamamış da olursa istatistiksel olarak da 2. lik seviyesine gelecektir.

    kendisinde her alanda daha iyileri oldu ama tarih kendisi kadar komple bir oyuncu görmedi. internetin gelişmesi ile de internet ve teknoloji çağının ilk oyuncusu lebron. kariyerinin ilk gününden itibaren ışıklar hep onun üzerindeydi. bu entryi de zamanında kendisinin haterı olan birisi olarak yazıyorum. o gelişimi gösterebildim. bir haterdan lebronsporlu birisine dönüştüm çünkü bu adama saygı duymamak bence imkansız.

    en önemli özelliği gözümde inanılmaz bir şekilde istikrarlı oluşu. o kadar maç yapıyor, o kadar süre alıyor ve hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor. bunu düşünürüm ve bunu söylerim hep söz konusu lebron olduğunda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın