• 20
    cleveland 109-108 kazandı.

    son periyot o kadar heyecanlıydı ki bir şeyler yazamadım. cleveland, golden 14 sayı öne geçtikten sonra resmen kafasına vura vura, eze eze kazandı maçı. 14 sayı farktan sonra lebron ve irving olaya el koydu, acayip bir reaksiyon gösterdiler. özellikle irving'in son 13 saniye kala kullandığı hücum gerçekten efsaneydi, itiraf edeyim o fadeaway'i denerken ulan böyle son top mu kullanılır diyordum ki lafı ağzıma tıktı. superstar oyunculara o top öyle mi kullanılır diyemiyorsun işte günündeyse onu da sokuyor.

    bu arada draymond ve durant'in maç boyunca trash talk çabaları içine girmesi, hatta bir bölümde durant'in jefferson'un üstüne oynamasının yanıtını maç sonunda çok güzel aldılar. maç içinde de 36 yaşındaki jefferson hem durant'i hem klay'i posterleyerek cevabı vermişti gerçe ama maç sonunda jefferson'un savunmasındaki durant'in yere düştükten sonra çaresizce yerden üçlük denemesini izlemek çok keyifliydi.

    cleveland gerçekten irving ve lebron önderliğinde çok büyük işler başarıyor. bugün jr smith'siz kazandılar ki jr cleveland için çok önemli bir parça. zaten 8 kişilik rotasyonla oynuyorlar, bu rotasyonun içinde liggins falan var, yan parçalar o derece yetersiz ama golden da olsan son periyot 14 sayı öne geçip bitirdim sandığın maçta cleveland'a yeniliyorsun işte. irving ve lebron ikilisi en az 2 yüzük daha hak ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın