resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 4590
    bitiriciliği konusundaki yorumlara biraz cevap vermek istiyorum.

    bitiricilik denen özellik, sadece kelime anlamıyla değerlendirilmemeli kesinlikle. içinde birçok faktörü barındırıyor.
    en başta tabii ki soğukkanlılık ve teknik geliyor. maç içi motivasyonu, konstantrasyon, moral, doğru kararı verme yeteneği ve tecrübesi, kararlılık, istek, boy, zıplama, hız, çeviklik, oyun zekası ve benzeri..

    bruma'nın çok teknik ayakiçi vuruşları yapabildiğini gördük (manu maçı), aynı zamanda ayaküstü sert ve isabetli şutları ve gollerini de. hız ve çevikliğine zaten diyecek yok, world class seviyesinde. kararlı ve istekli çoğu maçta. oyun zekası ise mükemmel sayılmaz, tercih hataları oluyor. soğukkanlılığı bence iyi bir bitirici olacak kadar yüksek değil ama fena değil. son alanya maçı için konuşuyorum, maç içi motivasyon ve konsantrasyonu son yarım saatte özellikle çok düştü. kendisi gol atabilmek için çok müsait arkadaşlarına pas vermedi ancak bunun sebebi bencil olmasından değil, öyle olmaya iten tabelaya adını yazdırma isteği. gol atmayı çok istiyor, istekli ancak bu yanlış şut tercihlerine itiyor kendisini sadece tek maçlıkta değil. bu yüzden rahat 3-4 pozisyon'da topu hatalı kullandı son maçta.

    kendisinin yeteneklerini, güçlü ve zayıf yanlarını mental olarak daha iyi bilmesi ve buna daha uygun oynaması gerek. şu an zaten lig seviyesinin üstünde bir oyuncu. bunları da halledebilirse çok çok iyi yerlere gelip, oralarda tutunarak bizi gururlandıracağına eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın