resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 4580
    ben de forvet arkasında faydalı olacağını düşünenlerdenim ama bruma'yı ortaya kaydırsan kanada koyacağımız adam yok. elimizde bruma gibi süratli, delici kanatlar olsa ortaya da bruma'yı koyar arkamıza yaslanır şov izlerdik. gelin görün ki kanat alternatiflerimiz hantal bir poldi, yine hantal bir sneijder, ne vereceği belli olmayan bir yasin ve doğuştan artist sinan...

    zamanında nasıl elano'lu, lincoln'lü, meira'lı taş gibi takımı ayhan- mustafa- barış ile katlettiysek şuan da bruma- muslera- tolga- eren'li kadroyu saçma sapan isimler yüzünden katlediyoruz. zor değil abi ya bir tane pır pır kanat bulmak, zor değil kaya gibi fizikli az biraz pozisyon bilgisi olan stoper bulmak. atla deve değil yani.

    ay'a maymun yollamıyoruz ey galatasaray yönetimi! bir kanat bir stoper bir sağ bek koyun şu yavrucağın yanına be. izlerken ben kahroluyorum adam kim bilir ne yapıyor. yazık günah. bruma da garibim her maç paslı başlıyor ama oyun ilerledikçe bakıyor ki bizim baltalardan cacık olmayacak ''ulan bari ben bir şeyler yapayım'' diyerekten o da bireysel takılmaya dönüyor. ne yapsın adam?

    şutlarını, genel olarak bitiriciliğini, futbol aklını geliştirdi. eskiden var olan ve sakatlığından sonra kaybettiği hızını da yakaladı. allah nazarlardan saklasın ama eksiklerinin farkında olmalı hala.

    ne dedi sultanımız: ''iyi antrenörler mutlu olmaz.''

    iyi futbolcu da mutlu olmamalı. sürekli geliştirmen dileğiyle kendini. çoğu bitti azını da yapacaksın inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın