resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 4573
    18 aralık 2016 osmanlıspor galatasaray maçısadece bu maç geleninde yazıyorum. abi ya biri bu adama sen sahada öyle dolaş kafana göre istediğin yerde dur dedi ya da kendisinin inanılamaz bir kademe anlayışı var.

    yine galatasaray sözlük kullanıcıları şaşırtmadı. suçu hemen carole'e atmışlar. carole mevkisinde bugün sorunsuz oynadı. riekerink eğer hoca olsaydı. bruma'ya biraz geri gel pozisyon al carole'e de yardım et derdi.

    maç boyu brumayı izledim. yediğimiz gollerde alakasız yerdeydi. çocuk zeminden oynayamadı kabul ediyorum. ama senin ilerde bekleyip top bekleyecek mazeretin yok. çünkü istediğin oyunu zeminden dolayı oynayamıyorsun. topun arkadasına geç bari.

    canı istediğinde sağa geçti. canı istediğinde ileriden gelmedi. bu zeminde olmaz çocuk. büyük oyuncu olmak istiyorsan pozisyon almayı bileceksin. yeteneklerine bir şey diyen yok zaten.

    regattin carole ve bruma'nın olduğu kanadı otobanı da çevirdi. hadi maçı izlemediniz necati'yi de mi duymadınız be arkadaşım en az 10 kere bruma geriye yardım etmiyor dedi.

    nasıl carole'u suçluyorsunuz anlamıyorum. bugün carole'e söven adamlar geçen gün de jong'u öve öve bitiremiyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın