• 1
    galatasaray sözlük çapında yapılacak ilk pes zirvesi. önceden yaptığımız istişareden sonra kesin günü belli olmuştur. katılacak bütün yazarlarımız gün konusunda hem fikir olmuştur. ufak tefek pürüzleri de bu başlık altında konuşup hallederiz. zirvemiz beşiktaş tekno play'de olacaktır. bkm*'nin karşısında olup, yerini bilmeyenlerin kolayca bulabileceği bir yerdedir. mekan 4 5 katlı olduğundan bir katı bizim olacaktır. ve istediğimiz gibi kullanma imkanımız olacaktır. zirvenin başlangıç saati daha kesinleşmiş değil. fakat ben 13:00, 14:00 gibi düşünüyorum.

    öncelikle sizlere zirve hakkında bilgiler vereyim. 16 kişinin katılacağı zirvede 2 grup yer alacaktır. bu gruplar 8 kişiden oluşup herkes en az 7 maç yapmış olacaktır. böylelikle fazla maç yapma imkanı sağlamış oluyoruz.grup aşamasında genel avaraj sistemi olacaktır. gruplarda yapılan 7'şer maçtan sonra grubu ilk 4 kişinin arasında bitiren kişiler çeyrek finale çıkmış olacak. ve çaprazlama sistemiyle eşleşmiş olacağız. çeyrek final ve yarı finaldeki maçlar 2 aşamalı olacaktır. maçlar normal süre 10dk olup çeyrek finalden sonra eğer takımlar birbirini yenmiş ve avarajları da eşit olmuş olursa penaltılara geçilecek. yani ilk maç berabere bitince direk penaltılara geçilmeden 2. maç oynanacak. en son penaltılara geçeceğiz. sadece final maçı tek maç olacak ve o maç 20dk olacak.

    oyuncu performansları konusunda bana sorarsanız hepsinin exellent olmasıdır. ama çoğunluk ne derse onu uygulayacağız tabi ki. herkes istediği takımı alabilir. her defasında farklı takım da alabilir.

    katılım gösteren yazarlarımız: halojhan, mikrop, dean saunders, kalifiye jurnal, , awenger, javed, vurursa gol olur, cracks, pilgrim, blackmirror, feanor, allejan, haldunustunelinsactokasi, afffection.

    ödülümüz daha önce de dediğimiz gibi galatasaray forması olacaktır. bunun için yazarlarımızdan 5 lira daha temin edeceğiz. 16 kişi olduğumuzdan tam forma paramızı çıkartmış oluyoruz. kazanan benim gibi small giyebileceği gibi gibi awenger gibi xlarge da giyebilir*. bunu engellemek için kazanana forma bedelini ödeyip kendisine bırakacağız. isterse forma almaz başka bir şeye kullanır. ama benim gibi yeni sezon forması olmayanlar alır bana göre. katılım bedeline gelince daha kesinleşmiş bir şey yok. tekno play'e gidip görüşeceğim ve en makul fiyata ayarlamaya çalışacağım. ortalama bir fiyat verirsek 10 lira civarı olabilir.

    şimdilik bu kadar. sizlere tavsiyem çok iddialı olmayın maçlardan önce. temkinli olmaya çalışın. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın