• 57
    osmanlıspor'un taktiği muhtemelen önde baskı ve kontratak olacaktır. buna karşılık bizim topla oynayarak tepki vermemiz mümkün değil. öyle bir tempoya ve yeteneğe sahip değiliz. bu nedenle yapmamız gereken bence uzun top atıp, topu osmanlı'ya verip defansta sakin bekleyerek, orta sahada pres yaparak kontraya çıkmaya çalışmak olmalıdır. osmanlı'nın bize karşı oynamak gibi bir planı olmayacağından dolayı bence en akıllıca taktik bu olacaktır.

    ekleme:

    romantik futbolseverlere saygım var. ama diğer taraftan da gerçekleri göz ardı etmek ne yazık ki benim yapabildiğim bir şey değil. biz kendi sahamızda bile iyi kapanan, hızlı kontraya çıkan takımlara karşı zorlanıyoruz. fizik gücü yüksek, alan daraltarak oynayan her takımın bizi yenmesi işten değil. zaten gol yemediğimiz maç yok neredeyse. ilk 3'teki en az gol atan takımız diğer taraftan. biraz hızlı oynayan her takım bize rahatça gol atabiliyor.

    osmanlıspor da bunları belirli bir seviyenin üstünde yapmayı başarıyor. deplasman ve hava şartları da göz önüne alındığında bu performansımızla beraberliğin bile iyi bir sonuç sayılacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın