• 3
    nba'de gerek koçlarla, gerek oyuncularla arası çok iyiydi, röportajları hep keyifli geçerdi. özellikle gregg popovich ile kendisinin arasında güzel bir bağ vardı. yaptığı saha içi röportajlardan şöyle bir derleme var ki %50'sini falan popovich hocam doldurmuş zaten.

    https://www.youtube.com/watch?v=ev8X84dyy5c

    kendisi bir ara kanser tedavisi olduktan sonra sahalara döndü, bu da o aralar yapılmış bir röportaj. tabii ki de popovich ile.
    https://www.youtube.com/watch?v=psUA7aGBQio

    bu biraz üzücü olacak ama 2016 yılında aldığı espy azim ödülünü kazandıktan sonraki konuşması. bu konuşmayı yaparken doktorlar kendisine maksimum 6 ay ömür biçmişti sanırım ve 5 ay sonra kendisi vefat etti, huzur içinde uyusun. (buraya kısa bir bölümünü koydum, dileyen craig sager espy speech yazarak tamamını izleyebilir.)
    https://www.youtube.com/watch?v=rc-4R17SRls

    "zaman satın alınamayan, tanrıyla bahsi yapılamayan, sonsuz olmayan bir şey. zaman basitçe, hayatınızı nasıl yaşadığınızdır."
    "doktorlar tek hayatta kalma şansının 14 gün üst üste günde 24 saat yoğun kemoterapi görmek olduğunu söylediğinde oturup 336 saatten geri mi sayarsınız yoksa her günün bir nimet olduğunu mu görürsünüz?"
    "indianapolis'te mario andretti'ye karşı yarıştım, çin seddi'ne tırmandım, uçaktan kansas'ın üzerine atladım, karayiplerde yüzdüm ve gregg popovich ile spurs 7 sayı gerideyken maç ortasında röportaj yaptım. * bütün bunlardan öğrendiğim bir şey varsa her günümüzün aşkla, eğlenceyle, yaşamla, öğrenmeyle doldurabileceğimiz bir tuval olduğu."
    "umut ve inancımız yoksa hiçbir şeyimiz yoktur. asla vazgeçmeyeceğim, savaşmaya devam edeceğim. hayatımı sevgi ve eğlence ile yaşayacağım, benim tek bildiğim yol bu."
App Store'dan indirin Google Play'den alın