• 2092
    net söylüyorum, türkiye'nin en ikiyüzlü taraftarıdır.

    - bize ya da başkasına hakem lehte hatalı karar verir, biz şöyle şerefliyiz böyle şerefliyiz diye anında ağlamalar başlar.
    kendilerinin lehine hatalı karar olur, size az mı oldu ağlamayın derler.

    - en centilmen taraftar biziz diye öterler ama taptıkları övündükleri çarşı denen taraftar grupları içinde anne baba ve iki küçük çocuk olan (sene 1994, küçük çocuklardan biri bizzat benim olduğum) ve galatasaray atkısı bulunan arabayı paramparça ederler.

    - en insancıl, mazlumun yanında en çok duran taraftar biziz derler, siyahi oyunculara maymun hareketi yaparlar.

    - ankaragücü'ne iki maçta 11 gol atarlar ve buna bileğimizin hakkıyla derler, ama tarihinin en iyi dönemlerinden birini yaşayan galatasaray aynı takıma 8 atınca auovvvv.

    - en kötü dönemlerini yaşarken kombine rekoru kıran bize iyi gün taraftarı derler, en iyi zamanlarını yaşarken stadı dolduramayan kendilerine über kötü gün taraftarı.

    - kendileri avrupa'da maç yaparken birlik beraberlik mesajı verirler, biz avrupa'da maç yaparken, tribünde rakip takım forması giyip bayrağını açarlar.

    velhasıl kelam, kendilerini çok farklı görürler ama saçma bir romantizmden öteye gidemezler. hele o "yoook aaabiii biz çok farklıyız" tripleri yok mu? abooovvv, dünyanın en çekilmez çilelerindendir bu zırvayı duymak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın