resim
Samuel Eto'o
Görev:Başkan
Takım:Kamerun
Yaş:43
Uyruk:Kamerun
  • 498
    iki yüzlülüğün ne demek olduğunu bilmeden kendi taraftarına laf çakmayı kendine dert edinmiş basiretsizleri göstermiş futbolcudur.

    ekonomik krizin fink attığı bir zamanda ara transfer döneminde ucuza kalıcı ve süper çözüm üretmek çok zor. hele bu çözümün genç olması ise neredeyse imkansız, 10+ milyon euro gözden çıkartmadıkça.

    galatasaray taraftarı olarak da iyi oynadığını gördüğün dünyada kabul görmüş bir forveti ekibine katma ve faydalanma şansın varsa bunu değerlendirirsin. çok basit.

    iki yüzlülük ortamlarda "eto çok kötü yea" diyerek, bir yandan galatasaraya gelsin demektir.

    takımın gençleşmesini arzuladığın zamanlarda 36 yaşında bir forveti düşük maliyetle takıma 1.5 yıllık katmayı planlamak takımının problemini çözmek için çözüm düşünmektir eğer futbolcudan verim alınabilecekse. bu mantıklı düşünmektir. iki yüzlülük değildir.

    drogba daha 2 yıl türkiye liginde hala estiremez miydi? peki eto şu an sahip olduğumuz ileri uç aktivitesinde çok önemli işler yapamaz durumda mı?

    ayrıca galatasaray taraftarı gençleşmek istiyor dediğin genelleme nedir? 25 milyon taraftarı var dediğin bir kitleyi nasıl bu kadar yüzeysel ve mümkün olmayacak şekilde genelledin?

    asıl olası bir çözüme kafanı çevirmek veya bu çözüm için fikir üretenlere laf ebeliği yapmak galatasaraya ihanettir. ne yapalım sana, 50 bin euro'ya 19 yaşında dünya klasında forvet mi getirelim devre arasında?
App Store'dan indirin Google Play'den alın