• 690
    nba tarihindeki en iyi 2. oyuncu olduğunu düşündüğüm oyuncu. 1. olanın yeri nasıl belli ve değişmeyecekse kendi düşünceme göre kendisininki de değişmeyecek. kazandığım takımsal ve bireysel başarılar bunu destekliyor. normal sezonu 73-9 ile bitiren bir takıma karşı imkansızı başarıp 1-3'ten geri gelerek şampiyon olması da kariyerinin en önemli anı olarak dikkat çekiyor.

    2016-17 sezonunda ise güle oynaya devam ediyor. kasmıyor hiç bir şekilde. belki de bu rahatlığından çok rahat orta mesafe şut deniyor, üçlük deniyor veya. takımıyla uyumu üst düzeye getirdi kendisi. yaşına göre oyununa geliştirmeler ekliyor. doğuda zaten ortada bir rakibi yok. finalde gsw ile eşleşene kadar ayarlamalar devam edecek gibi.

    hiç bir zaman müthiş bir skorer olmadı kendisi. skor yükünü irving'e ve bu sezonu çok iyi geçiren love'a vermiş durumda. ayrıca son olarak iyice modernleşen bir oyun oynamaktalar. mozgov-thompson-lebron ilk 5 çıkıyordu biraz da mecburiyetten 14-15 sezonunda. şuan spacing'i müthiş bir şekilde kullanan takım halindeler. herkesin şut tehditi var, potaya drive edebilen oyuncuları var. cavs adına ve kendisi adına güzel bir sezon geçmekte.

    edit: enter'a yanlışlıkla basınca entry yarım kaldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın