• 166
    daha 3 gün önce fener maçında efsane oynayan ve normalde ligin yarısında sakat olan ama o gün sağlamken gökhan gönül'ü bu maçta oynatmayarak, gökhan inler gibi bu maçları çok oynamış bir ismi bu maçta fayda sağlayamacak seviyeye getirerek bence bu maçın bir numaralı suçlusu şenol güneş'tir.

    bakmayın skor 1-0 olunca beşiktaş'ın 20 dakika baskı kurduğuna, tek bir pozisyonları dahi yoktu.

    şu maçın böyle bir hal alarak böyle bitmesi tamamen şenol güneş şansıdır. maçın başında 1-0 olduktan sonra maç 11'e 11 oynansa da yüksek ihtimalle eleneceklerdi.

    şimdi ne oldu tüm suçlu hakem. bir de aksi gibi hemen birlik oldular, lig için daha da kötü oldu zaten bursa maçı biletleri çıktığı gibi tükendi vs.

    şu maçın 1-1 skorla bitmesinden ve beşiktaş'ın namağlup 3. olmasından daha mutlu olurdum.

    ama şuna da inanıyorum, bu maç öncesinde yaşananlar atıyorum, beşiktaş-napoli ya da fenerbahçe - manchester united maçından önce istanbul'da yaşansaydı güvenlik sebebiyle ya maç oynanmazdı ya da direkt elerlerdi bizim takımlarımızı. lobi gerçekten gerekli ve önemli.

    bir türk takımının(özellikle beşiktaş gibi pek bir reklam ve marka değeri olmayan) iç savaş yaşayan ülkede dayak yemesi ve en önemli organizasyonaları şampiyonlar liginden elenmesi uefa'nın da işine gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın