• 74
    bu oyuncu kadrosu değişmediği sürece yerini en ama en fazla 1 yıl içinde bir başka teknik direktöre bırakacaktır. asıl sorunun hoca olmadığını taraftar ne zaman gorecek, bunun için kaç hoca değişmesi lazım merak ediyorum. artık ben bu kısır döngüyü takip etmekten yorulduğum için futbol takımını eskisi gibi takip etmiyorum. bu mentalite değişmediği sürece de uzaktan takip etmeye devam edeceğim.

    neyse, yönetim jor'u yollar, yerine başkasını bulur. bu sırada öz evlatlarimiza hiç bir yaptırım yapılmaz, hatta yeni sozlesmeyle odullendirilir. burada yine rezalet bir futbol oynadığımız bir maçta "hoca niye selçuk 'u, yasin'i, sabri'yi oynatiyosun?!?!!" diye yirtinmaya devam edilir burada. ondan sonra da "xxx'ten sonrası galatasaray'in teknik direktörü" diye başlık açılır ve 1 sene sonra kovulacak olan yeni hocamiz kim olsun diye burada kafa patlatmaya devam edilir.

    bu mentalite değişmediği sürece galatasaray'dan hiç bir beklentim yok. günün birinde gerçekten vizyonlu, genç, dinamik, modern bir yönetim gelir ve akılcı hamlelerle beni yeniden heyecanlandırmaya başlarsa, yine eskisi gibi aşkla bağlanırım cimbom'a.

    saygılar...

    (bkz: futbol takımının sorununun teknik direktör olduğu yanılgısı/#2067049)
App Store'dan indirin Google Play'den alın