• 1
    futbol alimi değilim fakat rakip yarı alanda pozisyon üretememizin başlıca sebepleri arasında yer alıyor bu boşluk.

    ataklarımızın genelde sol kanattan şekillenmesi, bu kanada ekstra önlem almayı rakip için mantıklı kılıyor. sneijder'in de özellikle buraya yakın oymaması sol kanadı iyiden iyiye kilitle hale sokuyor.

    oyuncuların hücumda aynı doğrultuda dizilmesi ise bu darboğazın tuzu biberi oluyor.

    bu problemi aşmak için çaba sarfetmişiz belli çünkü 2 maçtır işler dönem dönem fena gitmiyor. eren'in formsuz döneminde ilaç gibi gelen podolski top almak için iyice öne geliyor, sneijder eskisi kadar sola kaçmıyor, de jong ve selçuktan biri bu boşluğu daha çok dolduruyor ve en önemlisi kanatlar artık çizgide takılı kalmak yerine içeri kat ediyor ve orta sahadaki boşluğu dolduran oyuncularımıza daha etkili pas atma imkanı tanıyor. hepsi bir arada gerçekleşince güçlü bir merkez ve daha efektif pas trafiği elde ediyoruz.

    hala bunu oyunun tamamına yayamıyoruz, eski alışkanlıklara dönüp kanatlara hapsoluyoruz ve yine oyun ilerledikçe forvette tek sıra halinde diziliyoruz.

    kendi adıma en azından çaba görmek beni mutlu ediyor. valla sonunda bunu fark edip çözüm üreten herkesin emeğine sağlık. ama özellikle son maçlarda bu boşluğa gelip pas trafiğini sağlayan en istikrarlı oyuncumuz podolski. ona özellikle teşekkür ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın