resim
Cüneyt Çakır
Görev:Eski Hakem
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1348
    20 kasım 2016 fenerbahçe galatasaray maçında yaptığı o sinsi eyyamla çok ama çok iyi bir hakem olduğunu bence bir kez dah kanıtladı. neden peki? çünkü kötü bir hakem gerçekten bu kadar güzel eyyam yapamaz. sıçar batırır. bu adam sinsi sinsi hissettirmeden yapıyor.

    ilk yarı boyunca fenerbahçe lehine eyyam yaptı. ne zaman fenerbahçe skoru buldu bu sefer bizim lehimize eyyam yaptı.

    şimdi bizim lehimize ne eyyamı yaptı lan bu adam diyenler çıkabilir. mesela sabri'nin pozisyonunda sarı kart ve serbest vuruş vermemesi bizim lehimize bir eyyamdı. bunun dışında serdar aziz'in penaltı yaptığı pozisyon hem eski hem yeni kurallara göre kırmızı karttı. ama orada da bizim lehimize eyyam yaptı ve kırmızı vermedi. çünkü orada kırmızı verse maç farka giderdi.

    kendisinin eyyam yaptığı maçların ortak noktası da budur zaten. skoru buldurur ama farkı açtırmaz. hiç bir takımın taraftarına yaranamaması da bu yüzdendir. çünkü fenerbahçe'ye kazandırmak için ilk yarıda sinsi sinsi yapabileceği herşeyi yaptığı bir maçta 2. yarı sabri'nin serdar'ın kartlarını es geçerek fenerbahçe taraftarının da tepkisini çekmeyi başarır ve bu durumu da kimseye yaranamıyorum demek ki doğru yoldayım diye kendisini savunarak kullanır. oysa kendisi de bilir sinsi sinsi yaptığı eyyamları. ama algı yönetmek önemlidir.

    kendisinin yönettiği bir derbi maç kolay kolay 3-0, 4-0 gibi net skorlarla bitmedi, bu şekilde eyyam yaptığı sürece de bitmeyecek bence. cüneyt'e bir takım fısıldanacak, o takım 1 yada 2 farklı kazansın diye elinden geleni yapacak cüneyt.

    kendisinin derbide verdiği bir çok karar eleştirebilir bence. özellikle ilk yarı 3 pas yapamamamızdaki etkenlerden biriydi cüneyt çakır. ama rica ediyorum şu adamı sinan gümüş'e gösterdiği sarı kart nedeniyle eleştirmeyin. eleştirecekseniz cavanda'ya gösterdiği sarı için eleştirin. gerçekten çok gereksiz ve lüzumsuz bir kart gösterdi cavanda'ya sanırsın kontra atağa çıkıyorlardı. ama sinan'ın o mallığının karşılığı dünyanın her yerinde sarı kart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın