resim
Steven George Gerrard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Ettifaq
Yaş:44
Uyruk:İngiltere
  • 346
    (bkz: steven gerrard/@stevengerrard)

    daha öncesinde uzun uzun yazmıştım zaten o yüzden bir daha yazmamın bir anlamı yok. saatlerce sayfalarca yazabilirim çünkü.

    galatasaray dışında futbol tarihindeki en özel adam benim için kendisi. 2002 yılında tanımaya başlamıştım kendisi 14 yıl boyunca doya doya izledim. onu canlı izlediğim andaki heyecanımı unutamıyorum, yazarken bile aynı duyguyu 11 yıl sonra hissettim.

    yaşadığı şey resmen film olur,roman olur, dizi olur. yıllarca oynadığın kulüp ile şampiyonluğa çok ama çok az uzaktasın, o kupayı kendi ellerine kaldıracaksın. zaten heykelin dikilecek şeyler yapmışsın o şampiyonluğu alsan neler yapılacak belli değil ve senin maçta ayağın kayıp düşüyorsun topu kaptırıyorsun gol oluyor. o çok istediğin şampiyonluğu alamıyorsun.

    belkide futbolu o gün bırakabilirdi belkide bırakacaktı kim bilir. artık şimdi zamanının geldiğini düşünüyor. futboldan benim için çok önemli şeyler yitip bitti. 14 yıl önce çocuk aklımla nefret ve sinir ile başlayan hislerin hayranlık ve sonsuza kadar saygı duyulacak bir boyuta dönüştüğünü görmek oldukça garip.

    futbolda bir devir kapandı ve 21:45'te soğuk salonda annesinden gizli maç izleyen nesilde yaşlanmış oldu böylece.

    steven gerrard liverpool ve ingiltere futbol takımının eski oyuncusu ve kaptanı.

    #17 #8 #4
App Store'dan indirin Google Play'den alın