• 1336
    tüm öğretmen kardeşlerimin öğretmenler gününü kutlarım.

    *bana fişlerden okuma yazma öğreten cemal öğretmenim, çok tonton bir insandınız. öğretmenler gününüzü tebrik ederim. her ne kadar beşiktaş'lı olsanız da.
    *ufkumu açan, bana matematiği, disiplini ve cürretkar olmayı sevdiren, sert ama sevecen, makyajına kurban olduğum 2. sınıftaki nedret öğretmenim, öğretmenler gününüzü tebrik ederim.
    *düzeni bozan, eskiyi yıkan, kendi otoritesini kuran, çok galatasaraylı ve adil, feyzi öğretmenim öğretmenler gününüzü tebrik ederim.
    *iyi kalpli, kibar, şiiri ve edebiyatı sevdiren, asla öfkelenmeyen hep gülen galatasaray aşığı beyefendi mustafa öğretmenim, öğretmenler gününüzü kutlarım.
    *gülen, gözleri gülen, minnacık kadın koca yürekli öğretmenim, iş eğitimi dersinde bana hep yardım ederdiniz. :) keşke sanatkar olabilseydim, nemo'yu sizin dersinizde izlemek gibisi yoktu. hidayet öğretmenim, öğretmenler gününüzü kutlarım.
    * bizlere kendi maaşınızla dergi alıp okutan, sorgulatan, araştırmamıza vesile olan, bir yıllık askerliğinizi okulumuzda görev alarak tamamlayan, bizleri tanıyan seven, sevilen asker öğretmenim, aybars öğretmenim, öğretmenler gününüzü tebrik ederim. en büyük cimbom!
    *"ilerde herkes fikrini dayatmaya çalışacak. sen doğru ol. asla doğru bildiğine ideolojileri değişme." değişmedim hocam. yeni şeyler öğrendim. çok şeyler öğendim. çok kitap okudum. düsturum hala haktır. haklı olandır. teşekkür ediyorum. öğretmenler gününüzü tebrik ederim alper hocam.
    *bize okulu, okumayı okul olmayı sınıf olmayı sevdiren, bir ana gibi şefkatli, bir baba gibi fedakar, hiçbir talebesine kıyamayan canım aylin öğretmenim, öğretmenler gününüzü tebrik ederim.
    *üniversite hocası olmanın, sıkıcı olmak demek olmadığını öğrencilerinize tatbik ederek yaşattınız. keşke üniversite hayatım boyunca öğrenciniz lsaydım. öğretmenler gününüz kutlu olsun, kürşat hocam.
    *sakin, sabırlı, kararlı; ezber bozan, ezber sormayan, düşünmemizi anlamamızı anlatmamızı isteyen mustafa hocam, öğretmenler gününüz kutlu olsun.
    *öğrettiklerinizden çok, üslubunuzla bizi etkileyen, babacan, delikanlı, üniversite hocası kavramını ardına kadar hak eden, basketbol aşığı gökay hocam, öğretmenler gününüz kutlu olsun.

    *ülkeyi elim bir savaşın kanlı pençesinden kurtaran ulu türk, baş öğretmenim mustafa kemal, öğretmenler günün kutlu olsun.
    * "maksadımız ingilizler gibi toplu bir hâlde oynamak, bir renge ve bir isme mâlik olmak ve türk olmayan takımları yenmek." bize böyle bir misyon bırakan, çağın ötesinde galata sarayı efendisi ali sami yen, öğretmenler günün kutlu olsun.
    *"... kısacası galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır." bizze galatasaray'ın karakterini öğreten baba gündüz kılıç öğretmenler günün kutlu olsun.
    *"bence galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım." bize galatasaraylılığı gururla sevdiren taçsız kral metin oktay, öğretmenler günün kutlu olsun.
    *"galatasaray'ın olduğu yerde her zaman ümit vardır." diyerek, galatasaray dininin nasıl yaşanması gerektiğini bize öğreten george hagi öğretmenler günün kutlu olsun.
    *bir neslin kırılan hayallerini onaran, bir sistem takımı inşa eden, devrimi yapan jupp derwall öğretmenler günün kutlu olsun. mekanın cennet olsun. sana çok şey borçluyuz.
    *türkiye'ye uygulamalı avrupa futbolu dersi veren, avrupanın en güzel futbolunu oynayıp, en güzel kupalarını kazanan kazandıran fatih terim öğretmenler günün kutlu olsun.
    *yokluklar ve hayal kırıklıkları arasında mağrur, başı dik ve galatasaray karakteri taşıyan bir şampiyonluk yaşatan cesur, mağrur şampiyon eric gerets öğretmenler günün kutlu olsun.
    *bizleri gelen uzun başarısızlıklar ardından bir hedef etrafında kenetleyen, makamı dolduran, hakkımızı koruyan, yedirmeyen, hadlerini bildiren ünal aysal öğretmenler günün kutlu olsun.
    *camiamızın bir spor kulübü olduğunu yeniden bizlere hissettiren, abdi ipekçi'yi sarı kırmızı hırsa boyayan, güzel adam oktay mahmuti öğretmenler günün kutlu olsun.
    *bu camiaya yeniden basketbol şampiyonluğu yaşatan, imkansızları mümkün kılan, teraziye koyduğunda terazilerini kırdığın billurlarınla tüm rakipleri hizaya çeken, ergin ataman, öğretmenler günün kutlu olsun.
    *kadın basketboluna getirdiğin karakterle yokluklarla geçen sezona 3 kupa sığdıran, türkiye'ye ilk elw şampiyonluğu kazandıran hem de ezeli rakibimizi paramparça eden ekrem memnun öğretmenler günün kutlu olsun.
    *yeleğinin arkasına diktiğin dört yıldızla, sevgiyi ve asaleti bizlere yeniden başka boyutlarıyla öğreten setrak yelegen, öğretmenler günün kutlu olsun.

    ne çok şey öğrenmişiz öğretmenlerimizden. öğretmenler günümüz kutlu olsun.
    not: mühendis :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın