• 38
    yakın zamanda gerçekleşmeyecek olan. hangi taktiği, dizilişi denersek deneyelim, kimi getirirsek getirelim, mevcut kadroda çoğu ilk 11 rotasyonunda olan ya da doğrudan oynayan 30 yaş ve üzeri 9 oyuncu var:

    -muslera (30) (muslera'yı haric tutabiliriz)
    -hamit (33) - (hamit'i saymasak da olur)
    -hakan (33)
    -sneijder (32)
    -sabri (32)
    -nigel de jong (31)
    -selçuk (31)
    -podolski (31)
    -chedjou (31)

    muslera'yı bir kenara koyalım, bunların hemen hepsi yüksek ücret alan, kolay kolay yedek bırakamayacağınız oyuncular. çoğu hem kariyer anlamında hem fiziksel anlamda düşüşte. haliyle tempoları düşük. yaş ve kariyer itibari ile de belirli bir doygunluğa ulaştıklarından bu oyuncuların sahada olduğu bir takımın iştahlı ve dinamik bir oyun ortaya koyması neredeyse imkansız. gereken kadro yenilemesini planlı şekilde gerçekleştiremediğimizden bu sancılı sürecin devam etmesi muhtemel gözüküyor. maalesef ki şu an için ilk 11 rotasyonunda tolga, bruma ve sinan haricinde 25 yaş altı oyuncumuz yok. belki şu kadroda ısrar edebiliriz:

    http://galatasaray11.com/kadro/basliksiz-20461

    *
    (u: linnes yerine sinan da yazılabilir. çok formsuz olduğu için elim gitmedi yazmaya.)

    (yaş ort. 25)

    dinamik bir kadro oluşturmadıkça genelde yana ve geriye oynayan, topu yürüyerek, dürterek süren, pas verdikten sonra olduğu yerde bekleyen, günü kurtarmaya çalışan bir gs izlemeye devam edeceğiz gibi. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın