• 364
    kendisi hakkında hiçbir fikrim yok. (o zaman ne bok yemeye bu entryi yazıyorsun diyenlere aşağıda cevap veriyorum, meraklanmayın)

    kendisi hakkında hiçbir fikrim yok çünkü bu adam bir basın sözcüsü. arçelik reklamlarını seslendiren halit ergenç ne kadar arçelik'i yansıtıyorsa, bu adam da o kadar galatasaray'ı yansıtıyor. bahsedeceği şeyler bile belli, bizim oyuncuları övüyor, aleyhimize hakem hatası olursa onu eleştiriyor, maçı yorumluyor falan. pratik manada hiçbir şeyi değiştirmeyen ama hep gündemde kalan bir adam. çünkü basın sözcüsünün görevi bu.

    neymiş efendim "serdar'a kefilim" demiş. "serdar'ı ben de pek sevmedim ama o başkan denen şahıs aldı işte, dinletemedim ki amk" diyebilir mi? elbette hayır. serdar kendi kalesine gol atıp bizi şampiyonluktan etse, yaşayacağımız maddi kaybı nazifoğlu mu karşılayacak? ona da hayır. adamın vazifesi belli, söylemesi gereken şeyi söylüyor işte.

    bırakın abi konuşsun ne istiyorsa. ciddiye almayın böyle adamları. yüreği varsa dursun efendi çıksın, neler yaptığını biz taraftara anlatsın. nazifoğlu kim ki onun hakkında övgü veya yergide bulunayım allah aşkına?

    "riekerink'in arkasındayız" demiş, on gün sonra adamı kovsalar hanginiz şaşırırsınız? eee, boş yaptığını bile bile niye ciddiye alıyorsunuz bu adamı ki?
App Store'dan indirin Google Play'den alın