resim
Nigel de Jong
Görev:Sportif Direktör
Takım:Hollanda
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 646
    https://twitter.com/...s/800429993297846272

    ali ece de jong'un fenerbahçe maçı özelinde çok güzel yorumlamış.

    evet burada bazı arkadaşlar de jong'un pes 2013 de ki gibi futbolculara kaydığını görmüş ve çok beğenmişti. bir de dersimspor maçında dikine 2 pas yaptığı için yine süper oynadığını düşünmüştü.

    bakın beyler görmüyor musunuz bu adamın artın son kullanma tarihi geçmiş. adam fizik olarak çöktüğünü bildiği için daha 30'lu yaşların başında amerika'ya futbol oynamaya gidiyor.

    halı saha düzeyinde futbol oynanan mls liginden bu adamı transferin son günü bedavaya bırakıyorlar. ya arkadaşlar mls'den bedavaya gönderilen adamdan medet umuyoruz anlamıyorum.

    tamam selçuk düşmanısınız kimse selçuk'un beğenmiyor anlıyorum ama bu adam yokları oynuyor.

    fenerbahçe maçında bazı arkadaşlar sola yardım ettiği için etkili değildi demiş. ya arkadaş bu adamın görevi sola yardım etmek değil ki. rakibi karşılamak. geriden oyun kurmak. oyunu yönlendirmek. göbeği kapatmak.

    sizde iki kere kaydığını gördünüz diye çok beğendiniz. oyun kurucu adam ortalıkta yoktu beyler. neyini beğendiniz. bu adam en kötü türkiye kupası maçlarında oynar. başka bir şey de yapmaz. riekerink hocam'la sneijder'in güzel bir kazığı oldu de jong bunu bilelim.

    leiva'lardan, diaralardan, delaneyler'den elde kalana bakın.

    not: ali ece'nin görüşlerine saygı duyan vardır umarım. canlı izleyenler de de jong'un oyununu çok net görmüştür. büyük maçı kaldıramadı. bunu da kabul edelim.

    adam fenerbahçe maçını 10 metrede oynadı. kimse tempo beklemesin. zaten lig temposuz takım temposuz bu adam mı tempo katacak galatasaray'a?
App Store'dan indirin Google Play'den alın