• 8
    spoiler içerik

    bu durumda;

    fernando muslera: jon snow, taht (pazubant) umrunda değil, onun için önemli olan krallığın (galatasaray'ın) menfaatleri. serinin en delikanlı yiğidi.
    sabri : aerys targaryen, ünal aysal kendisinden alıp selçuk'a devredene kadar pazubandın sahibi idi. oyunlar ve çakallıklar sonucu alaşağı edildi.
    selçuk : robert baratheon, gerekli şartlar oluşunca isyan edip pazubandı koluna takmıştır.
    sneijder : joffrey baratheon, esasen pazubandı takması için hiçbir hakkı yoktur, ancak selçuk kaptanlık yapamaz hale geldiğinde pazubandı koluna takar.
    felipe melo : stannis baratheon, selçuk'un yokluğunda kaptanlık pazubandını alma hakkı en yüksek olan one true king. çeşitli oyunlar sonucu öldürülmüştür.
    hamza hamzaoğlu : eddard stark, hepimizin çok ümitli olduğu ama bir sezonda aramızdan ayrılan karakter. krala yancılığıyla meşhurdur. başlarda sevilir ama geriye dönüp bakınca hatalarla dolu olduğunu fark ederiz.
    elmander : robb stark, tahtta gözü olmayan bir diğer yiğit. kuzeyin kralı. o da diyarı erken terk eylemiştir.
    guido albers (sneijder'in menajeri) : littlefinger-petyr baelish : kendisi olayların bizzat içerisinde bulunmaz, ama her olayın arkasında parmağı vardır.
    emre çolak : tyrion lannister, seride kimseye yaranamamasıyla meşhurdur. joffrey'i öldürmek gibi yapmadığı şeyler üzerinden sürekli suçlanır.
    hakan balta : sandor clegane, başlarda pazubandın sahibine yanlar ama sonradan "fuck the pazuband" der ve yalnızları oynar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın