resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 12269
    bu adam hakkında yapılan yorumları görünce kahroluyorum ya.

    "x gündür gol atamıyor diye eleştirmek saçma" diyen bir takım arkadaşlar var. yahu bu adam ofansif orta saha. 500 gündür içerde, 300 gündür dışarda gol atamıyor. asist diye asist hanesine yazılan şeyler de serseri mayın açtığı ortaların golle sonuçlanması sonucu olan asisteler. insan yahu, senede 5.5 milyon euro alan, dünya yıldızı denilen adam nasıl gol atamaz?

    "etrafında iyi oyuncular olmadığı için iyi değil" diye bir takım arkadaşlar var. resmen okurken gözlerim kanadı. etrafında kim olması gerekiyordu acaba? messi, iniesta, rakitic falan mı? bu sene kadro gayet türkiye ortalamasının üstünde bir kadro. tolga, bruma, prensi yasin, podolski, eren, carole bunlar topu bilen adamlar. pardon paşam da yani iyi takımda ben de iyi olurum. beni de koy messi, neymar, suarez üçlüsü ile, sana 10 dakika ronaldinho gibi oynarım. bu adamın kontraında "yalnızca iyi oyuncular varken iyi oynar" maddesi mi var kardeşim? senede 5.5 milyon euro alıyor, sanarsın barış özbek - mustafa sarp ikilisi ile oynuyor, önünde de mehmet batdal var. ayıptır, koruyacağım diye saçmalamayın.

    selçuk inan'ı eleştirdik, yerden yere vurduk. ben de dahil. açıp bakabilirsiniz. fakat en az selçuk kadar eleştirilmeyi hak ediyor kendisi. 1.5 senedir hiçbir şey yapmıyor.

    ben size kendisinin kariyer özetini yazayım. juventus maçı, fenerbahçe maçında attığı iki gol, hamza'nın ilk geldiği sezonun ikinci yarısında şampiyonluğa verdiği büyük katkı.

    selçuk inan dediğimiz adam ise resmen gelişiyle türk futbol tarihinin akışını değiştirdi. belki partneri melo sayesinde daha da level atladı ama şampiyonlar liginde olmayan, önceki sene ligi 6. bitirmiş takıma geldi ve bir sezonda direkt olara 25 gole katkıda bulundu sadece ligde. ben daha sneijder'ın böylesine dominant bir sezonunu hatırlamıyorum.

    burayı okuyorum, güzel hatrından, güzel hatıralardan falan bahsediliyor. kardeşim selçuk inan'la güzel hatırlarımız yok muydu? bu adam sneijder'dan daha büyük, daha güzel anlar yaşatmadı mı? selçuk inan 2 yıldır rezalet top oynuyor doğru. bence çok daha önce kesik yemeliydi ama selçuk'a yapılan eleştirilerin onda biri en az onun kadar, 1.5 yıldır rezalet oynayan sneijder'a yapılmadı.

    etrafındaki adamlar kötü, anlaşabileceği kanat yok, kardeşim forvet kötü, formsuz (berbat oynuyor denilemiyor formsuz deniliyor en çok da buna gülüyorum), kardeşim takım hızlı oynamıyor, aman teknik direktör kötü, aman 4-4-2'nin solunda oynamaz, aman 4-2-3-1 da oynamaz aslında. ne bok oynar ulan bu adam? kimlerle oynar? hangi teknik direktör ile oynar?

    bende kredisi uzun bir süre önce bitmişti. daha sezon başında bile demiştim satılsın diye. bu adam seneye bu günler 1 yaş daha atmış olacak (evet einstein was here), iyice göt göbek bağlayacak. beyimize teknik direktör, diziliş, takım arkadaşı beğendiremiyoruz.

    son olarak, 4 tane asist yaptı denmiş. carole'ün bir asisti vardı bu sezon. bir tanesi onun gibi değil. açtığı orta taca çıkacakken eren fantastik bir vuruş yaptı da gol amk. bu mu asist? oyuna etki etsin. psikolojik üstünlük kursun, rakibi korkutsun, şöyle her maç iki tane isabetli şutu olsun bana yeter. sol ayakla içeri doldurduğu saçma ortalar gol olmasa da olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın