• 1
    game of thrones dizisinin galatasaray uyarlaması. korkmayın game of thrones dizisindeki kadar fazla pazubant adayı yok. bilinen 3 cephe var. bir tane cephenin büyüklüğü bana bile sürpriz oldu.

    selçuk inan cephesi: ünal başkan kaptanlığı sabri sarıoğlu'ndan aldı bana verdi ben bu takımın kaptanıyım diyor. doğru söylüyor lakin o kaptanlık formayı çıkarıp tugay kerimoğluna verdiği gün alınmalıydı ya. alınmadı işte. burak yılmaz, olcan adın ve umut bulutun ayrılması ile ciddi bir güç kaybeden cephe desek doğru olmaz sanırım.

    sabri sarıoğlu cephesi: galatasaray'ın gelenekleri gereceğince takımda en eski kimse o kaptan olur, bu takımın kaptanı benim, ünal aysal'ın benden kaptanlığı alması yanlıştır diyor. sağda solda bunu çok fazla dile getirdiğinden 4. yıldızı taktığımız sezon başı ünal aysal tarafından kadro dışı bırakıldı. cephesinde eski takım arkadaşı yardımcı antrenör ayhan akman mevcut. sabri'nin sağ bekteki rakiplerinin toplamından 5 kat fazla olan kredisinin nereden geldiği de bu sayede belli oldu. geçen sene bir kupa maçında kendisine gelen kaptanlık bandını selçuk inan'a ve onu kaptan yapan sisteme bir tepki, tavır olarak takmayı kabul etmeyip emre çolak'a verdiğini yazmıştım zaten.

    wesley sneijder cephesi: hollandalılar cephesi olarak da anlandırabiliriz. burada da çıban başı wesley sneijder. sokarım galatasaray geleneklerine burada en kariyerli oyuncu benim. selçuk inan ve sabri sarıoğlu'nun toplamından daha fazla maaş alıyorum, taraftar bana tapıyor, kaptanlık benim hakkım diyor. yönetimle arasını sıcak tutup eski beden eğitimi öğretmeni jan olde riekerink ve eski takım arkadaşı nigel de jongu takıma getirerek cephesine büyük bir güç kattı. dahası sinan engin sneijder derbiye kaptan çıkabilmek için selçuk inan'ı oynattırmadı bu durumu herkes biliyor galatasaray yönetimi çıkıp yalanlayamaz diyor. sakatlıktan dönen bir topçu form tutmadan oynatılmazken sakatlıktan dönmüş bir sneijder maça 11 başlayabiliyor hazır olmasa da. futbolcuya dayalı sistemin yeni baş aktörü olmuştur.

    oyun başlasın demek isterdim ama oyun çoktan başlamış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın