• 34
    kadro dışı kalma kararı skandal kere skandal olan oyuncu. daha bir hafta önce olympiakos'a karşı takımın en skoreri değil miydi bu adam? yarın akşam biz napıyoruz? cska'yı son periyot dışında perişan etmiş bir daçka ile oynamıyor muyuz? e arkadaş o zaman ne gerek var adamı kadro dışı bırakmaya? russ smith ve dentmon'a zaten en fazla parayı ödüyorsun bu takımda, üstüne üstlük bir de bir aylık transfer yasağın var. yani her türlü affedeceksin bu adamları. bu hem beşiktaş hem de daçka maçlarını ateşe atmak demektir.

    fatih terim, ki kendisinden tiksinirim, melo ve riera'yı kadroya geri almasa asla ve asla kadıköy şampiyonluğuna ulaşamazdık. bu işler biraz böyle malesef. menfaat galatasaray'ınki olmalı, o gözetilmeli diye düşünüyorum.

    yarın akşam oynanacak maça gidecek olan şahsımı da keriz yerine koymuşlardır. ellerinizle veriyorsunuz maçı, ondan sonra taraftar salona gelsin kıçı yırtılana kadar bağırsın, ayıptır.

    edit: şu entry'den ergin ataman'a sallandığını düşünüyor olmak biraz garip geldi doğrusu. isteyen yazarlar hoca ile ilgili eski entry'lerime baksınlar. obradovic de goudelock'ı kadro dışı bıraktı aynı sebepten dolayı fakat yerine bobby dixon ve kostas sloukas transferleri yapıldı. senin böyle bir imkanın var mı? yok. üstelik transfer yasağın var. o zaman "just a little concession won't hurt" demek istiyor ve susuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın