2016-17 EuroLeague 7.Hafta Maçı
21:00 Zalgirio Arena
87 - 75
  • 64
    alintidir, 14 mayis 2012 tarihinde yazilmistir.

    ''2+2 =
    einstein gibi beş olabilir demeyeceğim sonuç için, fakat bu hesaptan bir sonsuzluk çıkarabilirim ben, galatasaray basketboluna dair, sevdamızın en güzel algoritmasında..

    bireyler sadece galatasaray’a hizmetinin büyüklüğü çerçevesinde yer edinirken zihnimde, bu kişiyi nereye koyacağımı, nasıl konumlandıracağımı hala bilemedim ben.
    hediye gibi geldin, hoş geldin, ömürlük..

    gelişinin üzerinden geçen iki yılın ardından daha bir anlam ifade ediyor şimdi, gerçekten hoş bir geliş bu, yaşanılan devrim niteliğindeki değişim, kat edilen mesafe, ve ama en önemlisi geniş kitlelere sıçratılan bir aidiyet hissi, galatasaray’ın basketboluna ait..

    cumartesi şampiyon oldu bu klubün lokomotif ekibi, yolum önce saraçoğlu’ndan geçti, sonra nevizade, dostlarla kol kola, omuz omuza. dün ise bir şampiyonluk kutladı bu takım, tarihinin en özel olanlarından biri belki, “doğru” olanın muhakkak sonunda hakkını alacağına dair mesajıyla, allah’ın adaletini geciktirmeyerek..

    diğer yanda ise şampiyonluk sarhoşluğunun en tavan yaptığı zirve anından geriye doğru, akıllar salı günü başlayacak seriye kaymaya başladı, galatasaray’ın alınacak bir kupası daha vardı, 40 küsur yıl sonra tekrardan bir sezonu kıpkırmızıya boyayabilmek için, delicesine.

    bu işi tek bir kişi başarmadı, fakat her şeyin başında tek bir kişi vardı.

    öğrendik ki bugün, resmi sitemiz bize söyledi ki, türlü tekliflere rağmen, sayın mahmuti 2+2 sezon daha bu takımın başında çıkacakmış parkeye, ağırlamaya devam edecekmiş bizi abdi ipekçi’de, evimize koşarken yaşadığımız hissiyatı canlı tutacakmış, ve yani oktay hoca atmış olduğu temelin üstüne o devasa yapıyı inşa etmeden bizi bırakıp gitmeyecekmiş,
    sonsuza dek sürecek..

    benim nazarımda, altın çağıdır bu dönem galataray’ın, yönetilmek noktasında, bir tarafta terim, diğer tarafta mahmuti, iki koca efsane ile..
    ve ne mutludur ki bizlere, bu güzel hikayenin en başından beri hem izleyicisi, hem katılımcısı, kenetlendikçe büyüyen bir ailenin emektar ferdi, ve en nihayetinde hepimizin emeğiyle büyümeye devam eden koca bir galatasaray'ı yaşamanın keyfi..

    hoşgeldin hocam, bizi çok mutlu ettin,
    ve tabii,
    şampiyon yap bizi oktay mahmuti;

    galatasaray ulan!''
App Store'dan indirin Google Play'den alın