2016-17 EuroLeague 7.Hafta Maçı
21:00 Zalgirio Arena
87 - 75
  • 10
    euroleague'de çöp takim yok elbette, hele de hiçbir deplasmana "nasilsa aliriz" diye gidemezsiniz. geçen sezon fenerbahçe strasbourg deplasmaninda 20 kusur sayi fark yemisti mesela. her sey mumkun yani. bununla beraber, zalgiris'in bütçesi ligin dibinde bulunuyor. basketbol kulturleri, kulup kulturleri vs var dogru, genç ve tecrubeli veteranlari harmanladiklari da bir kadrolari var ama onun disinda bir seyleri de yok.

    bizim en buyuk dezavantajimiz belli; savunma yapamiyor, ribaund alamiyoruz. zaten net ribaund aldigimizda bir anda hizli hucumlarla geçisi yok iyi oynayabiliriz ama alamiyoruz ribaundu. savunma gayreti yok mu? var. hatta o kadar gayret var ki, takimi izlerken "ya ellerinden geleni yapiyorlar" dedirtiyor. sonra bir bakiyoruz rakip takim bizim aldigimiz savunma ribaundu kadar hucum ribaundunu çekivermis. bu ne demek? kacirdigi iki toptan birini rakibe ikram etmek demek. eh haliyle adamlar bir sekilde sayi cikariyorlar. ve tum savunma gayretine ragmen devrede 50 sayi ve ustunu yemedigimiz mac sayisi cok cok az. iste en son fener macinda da ikinci devre, hucumda inanilmaz sikisik halde oynayan ve hic ritmi olmayan fenerbahçe gelip 51 sayiyi birakiveriyor potamiza. maccabisinden, cskasina, hemen her takim bir sekilde hucum istatistiklerini bizim sayemizde yukari cekiyor. bu sorun nasil cozulur bilemem. malum takvim inanilmaz sikisik. ozel savunma idmanlarina ayirabilecekleri vakit yok gibi. ama acilen bir seyler yapmali. yapmasi gereken de belli; ataman.

    tum sorunlarimiza ragmen bugun kazanmaliyiz. zalgiris'den daha kaliteli oyunculardan kurulu takimimiz. alip donmeli bu maci. puan tablosunun son sirasinda olmak galatasaray'a yakismiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın