2016-17 EuroLeague 7.Hafta Maçı
21:00 Zalgirio Arena
87 - 75
  • 9
    gayet zor maç. zalgiris gibi basketbol kültürü sağlam bir litvanya ekolüne neden çöp muamelesi yapıldığını anlayamadım. euroleague sezonunun başında olmamıza rağmen bu maçı kaybedersek euroleague'i bırakalım edelim diyenler var. yapmayın yav. evet kaybedersek hedef maçlarımızdan birini kaybetmiş oluruz ama bu hiçbir şeyin sonu olmaz, önümüzde 23 maç var daha.

    gelelim zalgiris'e. deplasmanda barca'ya 6, pana'ya 8, fener'e 14 sayıyla, evlerinde daçka'ya 3, maccabi'ye 13 sayıyla kaybettiler ve bu maçların genelini kafa kafaya oynadılar. farklı biten maçlar son periyotta koptu hep. diğerlerini zaten son ana kadar kovaladılar. kazandıkları maç da evlerindeki baskonia maçı. baskonia da bizi 2 maçta ortalama 17 farkla yenen fülker'e geçen hafta 30 vuran takım. öyle tırt bir rakibi yenmedi yani zalgiris.
    kadrolarında çok tecrübeli litvanyalılar var ve litvanya ekolü de hiç hafife almaya gelmez. bizim için hedef maçsa onlar için daha da hedef maç çünkü evlerinde oynuyorlar, maça asılacaklardır. zor maç yani sonuç olarak, alamazsak anamızın ligine dönelim falan diye şeyapmamak lazım.

    düzeltme: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın