• 176
    eşimin bir kuzeni var, 1997 doğumlu osmanlıspor alt yapsısında oynuyor. çocuk fenerbahçeli, babası da fenerbahçeli ama 10 numara kişiler. hemen her hafta sonu görüşüyoruz bu aileyle. amca da kuzen de çok kafa ve futbol muhabbetleri de son derece doyurucu.

    hatta sezon başında bu ve ben eren derdiyok > abubakar, beşiktaş gomez'i çok arar derken beşiktaşlı kayın biraderim ve diğer beşiktaşlı kuzenleri abubakar diyordu. zaman şimdilik bizi haklı çıkardı.

    neyse geçtiğimiz hafta sonu kayınbiraderlerdeyiz. konu derbiye geldi kayınbirader "bizim için maçın skoru hiç önemli değil, her türlü sonuç bize yarar" dedi. hatta "fener kazanmasın, fener bizi yakalayabilir" dedi. adam biz kazansak bile bizi önemli rakip olarak görmüyor, "kırılgansınız abi" dedi. haksız da sayılmaz ama bence öyle değil tabii.

    neyse yine öyle konuşurken laf döndü dolaştı hagi'ye geldi. kayınpeder, amca, ben, kayınbirader falan hagi güzellemesi yapıyorduk. sonra 1997'li kuzen baktım yorum yapmıyor.

    dedim "abicim sen hagi'yi hatırlıyor musun?"

    - yok abi bizde varsa yoksa alex.

    tabii düşününce son oynadığı sezon çocuk 4 yaşında nereden bilsin hagi'yi, türkiye'de yaptıklarını. bir de fenerli öyle açıp youtube'dan hagi videosu da izlememiştir. işte bazen tv.de çıkan eski maç özetleri vs hepsi o kadar...

    neyse işte çocuk hagi'yi bilmiyor. sneijder'i falan çok beğeniyor ama hagi yok ya hatıralarda, düşünsene :(

    entry maç entrysinden hagi entrysine kaydı ama son kadıköy galibiyetimizde hagi vardı kadromuzda, çocuk 2 yaşındayken yenilmiş, daha kendini bildi bileli kadıköy'de kaybetmemiş bize ve bu sezondan beklentisi yok "abi inşallah kadıköy'de kaybetmeyiz" modunda.

    ama ilk defa "bu yıl kaybedeceğiz " diyordu sezon başından beri. topal ve lens de derbide olmayınca iyice morali bozuldu.

    çevremdeki tüm fenerbahçeliler de benzer düşüncede. bu yıl kaybetmemek onlar için daha önemli...

    ne bileyim geçen de yazmıştım caner, gg, emre b., topal gibi saha içi savaşı, derbi psikolojisini iyi bilen rakibi ve hakemi sindirecek oyuncuları da yok.

    sadece volkan demirel var o da kalede, kaleden çıktığında sarı kart görüyorsun zaten :/

    işte alper potuk ve volkan şen biraz bu yapıda ama onlar da her an kırmızı kart görebilecek ayarsızlıkta. özellikle volkan şen'in üzerine biraz oynarsak kırmızı kartla atılması çok olası...

    iyiden iyiye derbi havasına girmeye başladım yalnız. o ellere titreme ciğere yanma hissi geliyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın