resim
Tuğberk Tanrıvermiş
Görev:Teknik Direktör
Takım:Roma U18
Yaş:34
Uyruk:Türkiye
  • 9
    konu hakkında kulübümüzden gerekli açıklama gelmiş.

    --- alıntı ---

    "bugünkü habertürk gazetesi’nde yayınlanan “yok artık hocam” başlıklı haber gerçekleri yansıtmamaktadır. bölgesel gelişim u14 ligi 1. bölge a grubu’nda, kocaeli birlik ile galatasaray maçından önce, rakip takım teknik sorumlularının, kocaeli birlik’ten galatasaray u14 takımı’na transfer olan ferhat durmuş’a çiçek verme istekleri teknik kadromuza iletilmiş, törenin maçın bitiminde yapılmasının daha uygun olacağı yanıtı verilmiştir. buna rağmen tören maçtan önce yapılmış ve buna itiraz edilmemiştir.

    söz konusu haberde, galatasaray u14 takımı teknik sorumlusu tuğberk tanrıvermiş’in “oyuncumu yumuşatmak için böyle şeyler yapıyorsunuz” dediği iddia edilerek, “ferhat durmuş, 6-3 kazanılan maçta 5 gol atarak kendisine verilen çiçekten etkilenmediğini gösterdi” ifadesi kullanılmıştır. oyuncumuz söz konusu maçta 5 değil 2 gol atmıştır. bu bile haberin araştırılmadan, galatasaray’ın görüşü alınmadan ve sadece sosyal medyada yazılanlardan derlenerek yapıldığını göstermektedir.

    kulüp olarak akademi takımlarımızın üzerine titreyip türk futbolunun geleceğine damga vuracak nesiller yetiştirmeye çalışırken bu tür gayriciddi haberleri şiddetle kınıyoruz.

    galatasaray spor kulübü"

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın