• 133
    her taraftan sıkıştığımız maç bana göre. avantajlarımız topal'ın ve olursa ligin en formda oyuncularından lens'in oynamayacak oluşu. gelelim bize. savunmada sabri, semih'i bende istemiyorum. ama onların yerine 2 tane bomba** yazan arkadaşları anlayamıyorum. chedjou zaten bizi vodafone stadında yaktı. ülker stadında ise ilk fenerbahçe derbisinde yaptırdığı penaltı malum. cavanda ise tamamen bomba. hani avcı diyor ya hedefimiz sabri'yi topla buluşturmaktı diye. işte o sabri cavanda'nın yanında mesut özil falan kalır.

    savunma kurgumuz ciddi sorunlu bir kere, riekerink burada yapacağı tercih ile kimseye yaranamayacak. keşke linnes'i biraz daha görebilseydik. de jong konusunda ise ben herkesle farklı düşünüyorum heralde. kondüsyonu inanılmaz düşük bana göre. agresifliğine, top dağıtımına pekiyi verebiliriz ancak adam sahada alan katetmiyor. al ver üzerine kurulu şimdiki kondüsyonu. selçuk'un yarın sözleşmesinin feshedilmesi gerekiyor ancak selçuk'u istemediğim için o mevkiye ben gözüm kapalı de jong yazamıyorum 10 kasım 2016 itibari ile.

    kanatlar ise başka sorun. sol kanatta trenimiz var. orda sıkıntı yok. ligde şuan visca, lens, q7 ve bizim oğlan var etkili kanat oyuncuları olarak. sorun sağ kanatta. deplasmana gidiyoruz, biraz daha dengeli olmak zorundayız. zaten ülker stadıyla güzel anılarımız yok, deli gibi çıkmamak gerekli bana göre. ben burada yasin'in oynaması taraftarıyım. geriye en fazla destek veren oyuncumuz kendisi. hücumda büyük ihtimal kafayı yedirtecek bize ama orada en dengeli alternatif o. maçın durumuna poldi veya sinan hamlesi yapılabilir eğer risk alacaksak. ayrıca hocanın poldi planı varsa onun yeri forvet arkası olmalı. sneijder ile başlarız büyük ihtimal ama 2015-16 sezonunu feci geçiren şıno bu sezonu da aynı fecilikte geçirmekte. forvette ise her türlü eren oynasın taraftarıyım.

    sonuca gelirsek, gerek takımın form durumu, gerek ülker stadında oynanacak olması sebebiyle kontrollü bir kadro ile çıkılması taraftarıyım. muslera, carole, serdar, tolga, bruma ve eren sahada mutlaka olması gereken isimler. 6 kişi yani. geri kalan 5 kişinin seçimi bence çok zor. iyi düşünülmesi gerekiyor bu pozisyonlar için. ayrıca ne olur o sene bu sene olsun. yenilgi durumunda tepeden bir hayli kopmuş oluyoruz. en kötü berabere kalmalı ve devreye kadar puan kaybetme hakkımızı sonlandırmamız gerekiyor. hakkımızda hayırlısı olsun. kaldı 10 gün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın