EuroCup Kadınlar 3.Hafta Maçı
15:00
58 - 73
  • 17
    çok düşük hücum yüzdemize rağmen özellikle ikinci yarıdaki oyunumuzla kazandığımız maç. takım halinde alınan ve neredeyse tüm süre alan oyunculara eşit şekilde dağılan 11 top çalma istatistiği, papova'nın 6/7 iç saha isabeti, kaptan'ın bu sezon her maçtaki gibi triple-double seviyesindeki istatistikleri ve tabi ki ikinci yarıda anlatıla anlatıla bitirilemeyen(!) tempo gün adına olumlu noktalar.

    savunmada 19/26, hücumda ise 9/39 ribaund alabilmişiz. sezon öncesinden beri "uzun" yetersizliği sağır sultan tarafından bile duyulmuş olan bir takım için süpriz olmasa da negatif hanesine yazılması gereken bir duurm elbette. gel gelelim 75 şut kullanırken rakibe sadece 51 şut şansı vermişiz, bunu yaparken 4 faullü papova hariç faul problemine kimse yakalanmamış ve rakibe 18 top kaybı yaptırmışız. top çalma istatistiğimizin 11 olduğunu göz önüne alırsak 7 pozisyonda rakibin hücum süresini kullanamadığını görüyoruz ki bütün bunlar buram buram mücadele kokan istatistikler.

    gel gelelim 3/3 yaptık grupta ki bu maçların 2 tanesi deplasmanda idi. 6/6 yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor kızlar.

    (bkz: bir galatasaray efsanesi daha yaratabilirsiniz)
App Store'dan indirin Google Play'den alın