• 250
    yaptığı şeye saygı duyuyorum ve ben de ilgili bir şekilde takip ediyorum. ancak; şu dönemde bir basın mensubu olarak halkın nabzını iyi yoklamalı ve ona göre gazetecelik yapmalı bence.

    mesela, 11. haftada transferin bu kadar öne çıktığı başka bir ülke yoktur sanırım. şuan 11. haftadayız devre arasına kadar alınacak 18 puan var (devre arası 16. haftada bu sene). demem o ki, başka soruların cevaplarını yazmalı bana göre. örneğin, sene başında adaletiyle sevgimizi kazanan riekerink'in selçuk ısrarının sebebi nedir ? semih kaya 3 maça ilk 11 başladı ve ikisini kaybettik bunun hakkında riekerink'in düşünceleri nedir ?

    bu soruların cevabını buraya yazsa ben transferden daha memnun olurum açıkcası. çünkü kimin transfer olacağını elbette öğreneceğiz resmi açıklamayla ama riekerink'in bu düşüncelerini gazeteciler sayesinde ancak öğrenebiliriz veya takımdaki diğer olayları (sneijder ile yerlilerin arası gerçekten bozuk mu ? gibi) da ancak gazeteciler sayesinde öğrenebiliriz. e güveneceğimiz basın mensubu da nerdeyse yok o yüzden qualerboy'dan böyle haberler duymak istemem haksız değil sanırsam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın