resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 12114
    hakkında çok fazla konuşulan oyuncu. melo'dan sonra onu da yollayalım sonra da oturup keşke geri gelse diye ağlayalım. açıkçası ben sizin bu adamdan ne beklediğinizi anlamıyorum. takımı bruma ile birlikte ileri taşıyan tek adam, takımda şut çeken iki adamdan biri, hızlı oynayan, topu evelemeden gevelemeden oynayan tek adam. takımda en iyi kilit pas veren adam. ayrıca bu takımı bütün oyunculardan daha fazla sahipleniyor ve muslera ile birlikte yenilgiye isyan eden iki oyuncudan biri. ne bekliyorsunuz bilmiyorum ama sneijder böyle bir oyuncu, hiçbir zaman çalım yeteneği iyi olmadı, hiçbir zaman fiziği ile ön planda olmadı ve bizdeki kadar hiçbir yerde gol de atmadı. bu adam bu sene iki gol atmış olsaydı bu kadar eleştirilmezdi. her fırsatta bunu söylüyorum bu taraftar skor taraftarı. gol attığın kadar varsın.
    eğer siz sneijder gidince yerine yarısı kadar bir oyuncu bulabileceğimizi düşünüyorsanız hiç tanımamışsınız takımınızı. hagi'den sonra kaç sene aradık 10 numara. böyle bir oyumcun varken çok da nankörlük etmemek gerek.

    maaş kısmına hiç değinmiyorum. sen her gelene 2 milyon verdikten sonra bu adamın maaşı çok göndermek bizim için daha iyi oluru bana kimse açıklayamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın