resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 12107
    en anlamadığım olay da selçuk, sabri vs gibi oyuncular üzerinden savunulması. ya bu oyuncuların başlıklarına bakıyor musunuz? bu oyuncuların başlıklarında düzelecek, eski formunu yakalayacak, takım düzelsin o da iyi olacak, o iyi oynuyor yanındakiler kötü vs gibi yazan kişiler görüyor musunuz? onların gönderilmesi gerektiği konusunda zaten herkes hemfikir. çıksın 3 kişi selçuk inan başlığına düzelecek, 2012 deki selçuk geri gelecek falan yazsın. eğer kimse düzelmeyecek, bitti, satılmalı vs yazmazsa o zaman gelin konuşun.

    sneijder artık eskisi gibi değil, yaşlandı, sakatlığı da var eski formunu yakalaması imkansız. artık ayrılık vakti geliyor diyen herkesi kafanızda yerli sevici diye fişleyip adamın selçuk inan'ı sabri'yi çok sevdiğine onların kalmasını istediğine kanaat getiriyorsunuz. yapmayın abi bunu. burda sneijder gönderilmeli yazan bir çok kişinin sneijder'i selçuk inan'dan daha çok sevdiğine adım gibi de eminim. kimse sneijder kesilsin yerine josue yada x oyuncu oynasın da demiyor. sneijder şu haliyle bile takımda mevkisinin en iyisi, herkes hazır para ediyorken gönderelim yerine daha dinamik bir oyuncu alalım, yada 10 numarasız bir sisteme geçelim diyor.

    ya tamam biz de çok sevdik, hala da severiz. ama bu adamın adı wesley sneijder. ve bu sözlükte 3 aydır hamza hamzaoğlu'nun umut bulut'u savunduğu argümanlarla savunuluyor. bu durum size acı vermiyor mu? bana şahsen acı veriyor. ben sneijder 2 tane kilit pas attı eren bomboş topu götüdü kaleciye verdi diye savunmak istiyorum sneijder'i. çok koştu, çok mücadele etti çabaladı ama olmadı bu çabalarının karşılığını bir gün alacak diye değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın