• 322
    hakkında 1 ay önce şu entryi girmiştim. (bkz: #2036291)

    --- alıntı ---

    ertem şener ve ekibiyle arasınin çok iyi olduğunu gözlemlediğim yöneticimiz. beyaz futbol adlı programda sanki kendi muhabirleriymiş gibi her fırsatta canlı yayına bağlanmak isteniyor. takımımızın hakemler sayesinde puanları topladığı operasyonu yapılırken bile canlı yayına bağlamak istediler. dünkü rezalet programdan sonra umarım bu reyting maymunları hakkında radikal kararlar alır. medyaya karşı mesafeyi korumak önemli.

    --- alıntı ---

    geçen haftaki beyaz futbol muhabiri sezgin gelmez'in kızlarınız garsonluk mu yapıyor küstahlığından sonra hala bu programda canlı yayında an itibariyle. sinsi ertem şener ağzından fatih terim ile ilgili sözler çıkarmaya çalışıyor. ortalığı karıştıracak açıklamalar gelebilir birazdan.

    edit: ertem şener'in terim kontralarına doğru cevapları verdi ama ertem şener sinsisi tabi ki çarpıtıp hemen sözlerinin belli kısmını kırparak manşet yaptırdı her yere. http://beyazgazete.com/...u-olurum-454118.html

    maalesef sezgin gelmez ve ertem şener'in skandalını aklayan açıklamalar yaptı.
    "biz uefa kupası'nı kutluyoruz, süper kupa'yı kutluyoruz. f.bahçe de 6-0'ı kutlasın. bırakın eğlensinler."
    "sneijder sıcağı sıcağına bir demeç vermiş. normal maçtan sonra adrenalinli şekilde söylemiş. sneijder kendi işine bakacak!"
    "riekerink, yasin'i affetti. yasin, riekerink'e tepki gösterdi, hocayla yasin arasında o, biz karışmadık. uzaklaşmalılardı zaten, sonra barıştılar."
App Store'dan indirin Google Play'den alın