resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 5368
    ilk sezonunu geride bırak, koskoca 4 sezondur hiçbir şey yapmadan kenarda yatan galatasaray futbol takımı oyuncusu. resmen 4 koca sezon bu adam yattı.

    sözlükten uzun süre ceza almama sebep oldu ve hatta modlar istese komple yazarlığım bile iptal edilebilirdi. cezamın sebebiyse manu ile yaptığımız hazırlık maçındaki oyununa ettiğim küfür. arkadaş ben bu adama o kadar tahammülsüzüm işte. o garip bakışlı suratını görmeyi bile midem kaldırmazken adam tuttuğum takımın formasını giyiyor.

    ama suç bu adamda değil ben bunu anladım. fm oynayarak büyümüş 80'lerde doğmuş tayfa yüzünden bu adam bir şekilde kalıyor takımda. adamlar tapıyor hamit'e. 12-13 yıl önce uzaktan attığı iki tane gol yüzünden bu adam bunların kutsalı. yazı hatırlayın 'sağlam bir hamit' ile başlayan bir sürü savunma entrysi vardı. yazdım, kendimi paraladım ama anlatamadım. bu adamın sağlam hali ne ki sakat hali ne olsun. adam ölü, adam bitik. hem de bu halde olmasına rağmen 4 yıldır bizden boş yere maaş alıyor çıldırmamak elde değil dedim dinletemedim.

    özellikle bu yaz gösterdiğim tepkilere aldığım karşılık özel mesaj yoluyla gönderilen, bu kadar hatersan galatasaray'ı takip etme git başka takımı izle şeklinde mesajlar oldu. 'her yerde senin entrylerini görmek zorunda mıyız' diye tepkiler aldım. dediğim gibi suç hamit'te değil suç taraftarda. elemanlar kasten ve resmen takımda bizim dediğimiz olur, hamit kaldıysa sana desteklemek düşer aksi takdirde kapa çeneni demek istedi. o mesajların alt metninde tam olarak bu düşünce yapısı yatıyordu.

    bu adama bu sezon verdiğimiz garanti parayla orta sahaya adam akıllı bir scout transferi yapar daha tempolu bir takım izlerdik. ama 'sağlam bir hamit' bize çok şey katacağından kenarda dursun. hem bak geçen yıl alamadığı paraya oynuyormuş.

    neyse çok uzatmayayım hamitçiler. takım nasıl olsa sizin ya allah aşkına gelip hamit'i iki kelam savunun, övün. böyle suskun kalmak size yakışmıyor gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın