• 76
    (bkz: fifa 17/@soothsayer)

    selam yine ben. öncelikle şunu söylemeliyim ki ea, ea olalı ilk defa bir updatei bu kadar düzgün yaptı. update'den sonra oyun coştu. yalan yok baya da iyi oynamaya başladım. an itibari ile ultimate team mode'unda div 1deyim. her hafta fut champions'a katılıyorum. draft kazandım, hesabımda untradeable şekilde scream diego costa, potm sterling, sbc gareth barry, movember luis gustavo, yine sbc yaptıktan sonra gelen morata, remy, drinkwater v.b iyi oyuncular var. evet hepsi untradeable ama zaten hesabımda 890k var :d üstelik bu haftaki fut champions ödülü olarak da yaklaşık bi 30-40klık gelir elde ederim. ama evet takımım yok şu an. fut championsda biraz kazanınca ve art arda kaybedince zaten maliyetleri toplam 11k olan 2 takımımı satım. fut champions'a gelecek olursak, gerçekten büyük bir mevzu. yani ea'in düşündüğü en iyi mevzu. her hafta ödüller kazanıyorsun. ve böylece her hafta takımını güçlendiriyorsun. ben 1 tane türkiye ligi takımı ve 1 tane de brezilya ligi takımıyla 13 maçta 11 galibiyet aldım. ki cidden takımlarım aşırı dandikti. bizim izlandalıyı forvet oynattım, sağ kanatta volkan sen, arkada tolgay falan düşünün yani rakiplerde canavarlar var resmen. şu zamana kadar benden daha kötü kadrolara denk gelmedim. ama çoğunu yendim. güzel oldu. asıl kadromu black friday zamanı kurarım gibime geliyor. o zaman fiyatlar baya düşecek. haberiniz olsun.

    div1deyiz dedik ama halen div1i kazanamadım. zor da zaten rakipler elite seviyede geliyor genelde. bu arada sezon olayının bir güzel yanı da div2den div 1e çıktığınızda fut champions'a katılma hakkı veriyor, bu daha da oyuna bağımlı ediyor sizi. peki bu bir sorun mu ? hayır tabikide. ama zor seviye, öfke sorunu için çok da iyi değil. bu arada draft oynamanızı tavsiye ederim. geçen okuldan bir arkadaşın gazıyla draft girip kazandım, kazandığım ödüller şunlar; 45k coins, rare gold player pack(içinden totw süle çıktı), jumbo premium gold player pack(içinden thomas müller reyiz geldi 55k'ya sattım). draftın ödüllü bol verdiği döneme denk gelirseniz çok daha iyi olur çünkü drafttaki bugdan dolayı 1 gol atan çıkıyor oyundan ve halen kazanmış sayılıyor. ben bu bugı denemedim çünkü çok fazla şansım yoktur bu tarz şeylerde ama yapan yapıyor. o yüzden siz geri düşseniz bile adam hemen çıktığı için siz asıl maça devam edebiliyorsunuz.

    1-2 oyuncu tavsiyesi yapıp yazıyı burada noktalayalım;

    cristiano ronaldo asgdhasjdkasdgahsjk: şaka bir yana draftta muhakkak alın yani ronaldo'yu bu sene bambaşka bir şey yapmışlar geçen sene bu kadar etkili değildi.

    n'golo kante: herkes alıyor. niye çünkü tam bir canavar. gerçekte olduğu kadar oyunda da iyi olan tek cdm.

    alexander lacazette: bir başka canavar da bu abimiz. genel olarak bu adamla gol kaçırmanız için şut tuşuna 20 saniye falan basmanız lazım yoksa kaçırmıyor

    harry kane: müthiş, tek kelimeyle müthiş. kartının 84 overall olduğunu duyunca baya bozulmuştu ama merak etmesin kartı en az 87'lik oynuyor. pasları bir forvete göre harika, karşı karşıya kaçırmıyor üstelik uzaktan ve hava toplarında da müthiş etkili. div 1'e onun sayesinde çıktım. üstadımdır.

    diego costa: eğer oyunu rakip sahaya yıkan biriyseniz diego costa tam size göre (reklamlardaki cümleler gibi oldu)

    thomas meunier: fransa ligi kadronuz ya da belçika kadronuz varsa kesin alın bu adamı. top geçiyor adam geçmiyor.

    tavsiye etmediğim adam ise sadece jerome boateng; o paraya öküz alınır üstelik beyimiz adam kaçırmasın diye yapmadığımız ayar kalmıyor. sakın almayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın