resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 12088
    adamın oynamadığı maçlarda anadolu takımına döndüğün halde, sneijder kesilsin diyorlar. tamam sneijder eskisi kadar iyi olmayabilir fakat senin takımında o kadar kötü top oynayanlar varki sneijder'e mecbursun. sneijder gitse takım daha iyiye mi gidecek daha kötüye mi diye sorun önce kendinize.
    senin savunmanda geriden oyun kurabilen bir tek chedjou var o da aşırı yavaş ve hata yapmaya müsait. hakan-chedjou yapsan da dert, chedjou-semih yapsan da, chedjou-x yapsan da. chedjou'yu oynatmasan ayrı dert.
    orta sahanda selçuk denen adam ileri gitse dönemiyor, geride dursa gidemiyor, ne defansa yararı ve ne hücuma. ne hikmetse kesmiyorsun bu adamı, orta sahada çöktü.
    sağ kanatındaki yasin de sinan da komple kanat oyuncusu değiller, ne bruma gibi rakibi serseme çeviriyorlar, ne de defans katkıları çok iyi. sağ bekin de çok iyi olmayınca sağ kanat sakat kalıyor.
    sol kanatta bruma ise defansa katkı az veriyor ve solo takılmayı daha çok seviyor, kendisine önlem almaları yada sakatlamaları ne kadar sürer zannettiniz. yine de carole bruma en iyi olan bölgemiz.
    eren şu ana kadar ceza alanında tek vuruş yapabilen bir golcü imajı dışına çıkamadı. podolski'nin temposu rezalet.
    bu durumda sneijder'i oynatmasan, yollasan ne olacak zannediyorsun. milletin derdi sneijder takım bok gibi oynasada maçı tek başına aldırsın. madem böyle bir oyuncu lazım sneijder'i gönderip bulun bakalım böyle bir adamı. türkiye'ye ve şu haldeki galatasaray'a gelir mi, gelse de takımdaki leş oyuncularla ne kadar geçinebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın