• 9
    insanı sinir eden, futboldan soğutan, hayattan bezdiren olaydır. biz de yapmayalım ben bizim takımımız yaptığında da yakışıksız buluyorum. oyunu yavaşlatırsın, sürekli ileri vurursun taca vurursun bunlar olur ama dün gördüklerim beni çileden çıkarttı. son dakikalara girilince önde olan takımın oyuncularının ölesi geliyor resmen. son dakikalarda herkesin bi sakatlanası bi ayıp bayılası geliyor. üstelik herkes de biliyor yalandan ve düzmece olduğunu.

    degaj yaparken 2-3 saniye fazla beklersin frikiklerde de öyle, bi yere kadar eyvallah ama öyle abartılıyor öyle salağa yatılıyor ki gerçekten bunu yapanları onursuz, gurursuz olarak görüyorum. bu konuda öyle doluyum ki gol yediğimiz anda maç bitiyor resmen. bir takım * daha ilk yarıdan nasıl zaman geçirmeye oyunu çirkinleştirmeye başlar nasıl yakıştırıyorlar bunu kendilerine anlamıyorum. adam oyundan çıkacak hakemle tokalaşıyor arkadaşlarına sarılıyor emekleyerek çıkıyor sahadan.

    o zaman gol yemeseydin attırmasaydın diyenlere de katılmıyorum. gol yemek ile bu oyunun çirkinleşmesi, futbol oynanmaması bağlantılı şeyler değil. dünkü maçta* özellikle top sahadan çıkmasın istedim. çünkü ne zaman bir taç olsa kale vuruşu olsa başakşehirliler slowmotion moda geçip en az 1dk yediler. 5dk uzatma verildi, uzatmanın 3 dakikası milletin beyninden vurulmuş gibi yerlere atlayıp kalkmamasıyla geçti. oyunu çirkinleştirmemek lazım, gerçekten kazanmayı hakediyorsan yerlerde yatmadan da kazanırsın. galatasaray da yapmamalı, kimse yapmamalı bu lanet şeyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın