• 11
    sevgili hocam;

    başakşehir gibi iki kulesi olan bir takıma karşı, hava toplarında berbat olan üç yeteneksiz defans oyuncusu ile çıkmak nerden geldi aklına. eğer bunu sana biri fısıldadıysa bil ki seni alenen ve resmen satmıştır.

    maçtan bir saat önce girdiğim entry'de bunun bir intihar olduğunu yazdım. (bkz: #2056972) benim çok açık gördüğüm bu durumu sen nasıl göremezsin. eğer diyorsan ki edin visca gibi çabuk bir futbolcuya karşı semih kaya'yı oynatmak zorundaydım, o zaman ben de derim ki serdar aziz hava topları açısından çok daha iyi olurdu. çabukluk açısından da idare edebilirdi. hiç olmazsa bütün hava toplarını m. battal'a bırakmazdı.

    iki gol yedik ikisi de kulelerden. hem de çok basit yedik. çünkü onları yıldıracak bir stoperimiz ya da defans oyuncumuz yoktu. bir daha düşün sevgili hocam, bu konuyu bir daha düşün. seni yemek isteyenler iştahları kabarmış şekilde bekliyorlar. hıncal uluç'a, serhat ulueren'e koz verme. çözemediğin sorunları l. nazifığlu ve sneijder ile konuş. kimseden korkma, cesur ol ve sneijder ile nazifoğlu'nun fikirlerini al. kim ne derse desin aldırma. kulübü ve türk mentalitesini bu iki isim çok iyi bilirler. onlarla işbirliği yap.

    ikinci bir husus, 2-1 geriye düştükten sonra, rakibe psikolojik üstünlük kurmak ve kendi takımına bu maçı kazanacağız mesajı vermek için iki oyuncu birden değiştirmen gerekirken neden o kadar bekledin ve neden sadece iki oyuncu değişikliği ile yetindin?

    son olarak, takımın fizik kondisyonu bayağı düşük bunu da görüyorsundur umarım.

    dediğim gibi türk mentalitesini ve türk takımlarının tarzını tez zamanda öğrenmen gerekir.

    (bkz: 4 kasım 2016 galatasaray başakşehir maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın