• 88
    burada kendisini en çok eleştierenlerden biriyim sanıyorum ama bu eleştirilerin hiçbirinde ''basketbolcu değil'' vs. gibi bir şey yazmadım, yazanlara da gülüyorum. şu adamı bile savundurtuyorsunuz insana.

    arkadaşlar bu adamı alanlar sizden, benden daha fazla basketbolu biliyorlar emin olun. aynısını bruma için yaptınız ''bank asya' da bunun gibi bir sürü topçu var'' nah var! bruma kadar rahat adam eksiltebilen bir oyuncu, sütelik de eksilttiği adamı arkasında bırakıp mesafe kat edebilen bir oyuncu dünyada çok az var. bruma' nın olayı sürat değil, adamın çalım becerisi var.

    russ smith için şunu dedim ''adamın oynadığı oyun avrupa' daki basketbol forumlarında alay konusu olabilir'' hala da öyle diyorum. russ smith' in hayal ettikleriyle avrupa' da oynanan oyun arasında uçurum var. adamın sorunu mental. düzelir mi bilemem. keza düzelse bile net bir oyun kurucu mutlaka lazımken böyle bir risk alınması bence yine eleştirilmesi gereken, yanlış olan bir karardır.

    adam tibor için basketbolcu falan değil demiş. dusan cantekin daha iyi bundan diyen var. ya tamam skorlara kızıyorsunuz, öfkelisiniz falan da bari sakinleşince silin o entryleri.

    russ' a gelince önce sakin olamyı öğrenmesi lazım. sürekli ''ben iyi basketbolcuyum'' u ispatlama derdinde ama bu ispat olayından vazgeçmediği sürece asla ispatlayamayacak. kendisiyle kavga etmeyi bırakıp sahada ne olup bittiğini anlamaya çalışmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın