resim
Paul Labile Pogba
Takım:Juventus
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.91
Uyruk:Fransa
  • 202
    hıncal uluç yüzünden oluyor hep bunlar farklı şeyler yazacağım diye enteresanlaşıyor millet.

    bu herife 105 milyon euro verdiler, yazıya yüzbeşmilyonöyro, tüm ingiltere de ki sadece sun gibi tabliot basını değil adam akıllı yorum yapan herkesin ortak noktası büyük bir fiyasko olduğu yönünde,
    ki bunun temel dayanak noktası kendisinin bir mustafa sarp olması değil, nedeni basit; 105 milyon diyoruz bu paranın karşılığı olan futbolcular messi, ronaldo, neymar... bilal'e anlatır gibi anlatacak olursak
    bu paraları veriyorsan bu oyuncu maç değil kupa kazandırmalı en azından o görüntüyü vermeli ama pogba arkadaş'ın oyun şekli hiç bu olmadı zaten, paket'e pirlo da dahil olsaydı neler olurdu ? yada 25-30 milyon euro olsaydı anlaşma bu kadar laf edilirmiydi o ayrı tartışma konusu.

    eşek yüküyle para verdiğin bir adamın fark yaratmak yerine ikili mücadele kazanmak dışında hiçbir katkı sunmaması, skora katkısının olmaması, büyük maçlarda muadili sayılabilecek oyunculara karşı etkisiz kaldığını ve tüm bunlar olurken ileriye dönük bir kıvılcımın en azından şimdilik olmadığını illa cicili bicili laflarla yada ali ece içselliği ile anlatmaya gerek yok, futbol basit oyundur önem... tamam tamam sustum ali ece diyince insanın hemen ronmantik futbola bağlayası geliyor malum, şimdi daha genç sabredelim heyhulası kopacak farkındayım ama 105 milyon euro verdiğim adamı niye bekliyorum arkadaşım ? ayrıca kendisi 23 yaşında dön bak bakalım messi'nin ronaldo'nun 23 yaşında ki haline neler yapıyorlarmış bir de bu arkadaşa bak sonra konuşalım.

    yani özetle bir elektrink alamıyor millet ve o nedenle ortak nokta 105 milyon euro etmeyeceği gün ışığı gibi ortada olduğu için bunun altını doldurmak adına ekstra bir şey yazmaya gerek duyulmadığı için yazılmıyor olmasın sakın ?
    altı üstü yanı sağı solu dolmuş dolacağı kadar zaten, sanırsın 80 lerde yaşıyoruz tek bilgi kaynağı televizyon, trilyon tane istatistik yayınlayan, maç görüntüsü veren site var çok merak eden açar bakar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın