resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2503
    25 kişilik kadroda en az maaş olan 5. 6. oyuncu falandır yasin. şimdi doğruya doğru konuşalım; muslera, carole, tolga, bruma ve eren ile birlikte ilk 8 maçlık periyodun en yararlı oyuncularından bir tanesiydi.

    eğer yasin'e 1 maç ceza verip sonrasında kadroya alacaksak para cezası verilmemesini yada çok düşük bir tutarda verilmesini yerinde buluyorum. maç kadrosunda olmamak da bir nevi para cezası zaten. hani adamı süresiz kadro dışı bırakırsın göndermeye karar verirsin gerekirse yatırır maaşını veririm daha oynatmayacağım dersin o durumda verebileceğin en ağır maddi cezayı ver ama mevcut durumda yasin'e öyle büyük para cezaları vermek hiç doğru olmaz.

    bi takımdaki diğer oyuncuların maaşına bir de yasin'in maaşına bakın, adam zaten ister istemez sorun ediyordur. serdar, tolga, eren 2 alırken ben niye 1 alıyorum diyordur. podolski 3.5 sneijder 4.5 alırken selçuk 2.8 alırken ben niye 1 alıyorum diyordur. bir çoğundan fazla süre aldı az süre aldığı oyuncuların da birçoğundan daha etkili oldu çünkü bu sezon. para cezası kesmek çok adil olmaz o yüzden. hani yasin'in 2-2.5 milyon euro maaşı olsa derdim kesin para cezası.

    peki yasin'i af mı etmeliyiz? hayır. menajerine oyuncunu satılık listesine koyduk ocak ayında şu geçen sene bahsettiğin meşhur teklifleri masamıza getir yolları ayıralım denmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın