• 229
    türkiye'nin resmidir aslında bu program...

    yani bu programı bir "komedi - reality şov" tadında izlemek isteyen adama bir şey diyemem, istesin ama nasıl istesin... özünde kişilik haklarına tecavüzü, saldırıyı, birinci derece suistimali barındıran bir yayına "insan" olarak tepki gösteremeyen kişinin karakterini sorgulaması elzem...

    bu program saldırıyor, bu program küfür ediyor, bu program komedi programı fıtratında değil futbol tartışma programı fıtratında yayınlanıyor, bu programda eski bir fifa kokartlı hakem, eski futbolcular ve masum pek çok askerin, siyasetçinin, devlet adamının hayatını iftiralarla karartmış bir şahsiyetsiz troll var.

    türkiye'nin resmi dedik ya işte? türkiye'nin gerçekleri bunlar değil mi? insan haklarının 1. derece ayaklar altına alındığı listelerde dünya birincisi ülke biz değil miyiz? hakaretin, saldırının, tacizin, tecavüzün cezalandırılamdığı, hatta ödüllendirildiği, adam gibi gazetecilik yapanın, adam gibi siyaset yapanın, vatan millet bekası için çabalayanların terörist ilan edildiği, şikenin cezalandırılmadığı bir ülkede yaşamıyor muyuz?

    özetle...

    soytarıların goygoyunu, geyiğini izlediğimiz rezil bir sanal kutu kepazeliğinden ötesi değildir.
    tepki göstermeyen de kendini sorgulamalıdır.

    ivedilikle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın