resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2483
    kadro dışı bırakılması kesinlikle doğrusur. hatta uzun zamandır gördüğüm tek doğru bu tip bi konuda. yok kulağı çekilseymiş, aralarında halledilseymiş, önemli maçlar öncesi adam yok bi geçicen o işleri aga.
    koca yaya toure'yi menajerinin açıklamalarından dolayı kadro dışı bıraktı guardiola. önce bir duruşun olacak başarı elbet gelir.
    selçuk'la kıyaslama olayı bu işlerin hafifi ağırı yok bana göre. bu tip şeyler affedilmemeli. başarı uğruna asırlık camia bir şeylerden vazgeçmemeli. zamanında arda formalar için gevşek gevşek orospu rengi dediğinde de gereken tepki olmadı. takımın kaptanı nerde ne konuşacağını bilecek. selçuk benim için o gün bitti kulüp için de bitmeliydi. yasin de affedilmesin olsa ne olur olmasa ne olur çakma ronaldo.
    insanların gözünde formanın bir değeri olmalı, bu değeri vermeyenler siktir edilmeli. galatasaray'ın en büyük problemi bu bence gerçekten. bunu sadece yasin, selçuk için demiyorum. sinan da bu formanın değerini bilmiyor, semih'te bilmiyor. emre de bilmiyordu, arda da bilmiyordu. galatasaray forması giyen arda hiç bir zaman fiziki olarak avrupa'daki en kötü halinden iyi olmadı. bu takımın kanayan yarasıdır. bor bok bir sürü adam geldi takıma yıllardır kim gelip galatasaray'da performansını yükseltti? benim bildiğim kimse. yiğit gökoğlan, tarık çamdal gibi adamlar gelip yan gelip yatıyor. ali babanın çiftliği oldu koca kulüp. ne altyapıdan, ne dışardan gelen kimse; ulan koca galatasaray'da oynuyorum, çalışayım, götümü yırtayım, değerini bileyim demiyor. demez de zaten niye desin. denmeyecek haldeyiz çünkü. galatasaray ismi, markası gerektiği halde değil maalesef. yıllardır gelen basiretsiz, istikrarsız, günü kurtarmaktan başka geleceğe yönelik planı olmayan yönetimlerin suçu bu da. en çokta her şey o liselilerin suçu. değerini bilmiyorlar, bilmiyoruz biz bu asırlık değerin. neyse konu çok dağılıyor, karıştı biraz, anlaşılmıştır sanırım derdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın