resim
Nigel de Jong
Görev:Sportif Direktör
Takım:Hollanda
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 614
    herkes adanaspor maçında de jong'u öve öve bitirememiş ama kimse zaaflarını görememiş maalesef. de jong dikine oyunda çok iyi. oyun görüşü de çok iyi. seri oynuyor ve uzun paslar atıyor. herkes bu taraflarını övmüş zaten.

    ben en çok adanaspor maçında de jong'u topsuz oyunda seyrettim. tolga ciğerci oyundan çıktıktan sonra adanaspor daha çok topla oynadı. bunun tabi sinan gümüş'ün oyuna girmesi ile de alakası var. defansa katkısı sıfır çünkü sinan'ın son poziyonda da sabrinin top kaybetmesi de etrafında kimseyi bulamamasındandı.

    de jong top rakipteyken aynı melo gibi defansın arasına giriyor ve doğru pozisyon alıyor. gidip oyuncuyu bozmuyor etkin pres yapmıyor ve top çalmıyor. gören varsa bana söyleyebilir. melo'da defansın içine girerek oynuyordu. fakat oyunun gerekli bölümlerinde orta sahada oyuncuya basıyor rakibi bozuyor ve ben buradayım diyordu. yan toplarda da bize faydası oluyordu. de jong da hava üstünlüğü yok maalesef.

    ben bu de jong'un ne selçuk inan'ı ne de tolga ciğerci'yi kesebileceğini zannetmiyorum. eğer tolga olmazsa sakatlık ceza vs. durumlarında işimiz çok zor orta sahamız s.o.s verecektir özellikle deplasmanlarda.

    ligin en kötü takımlarından olan adanaspor tolga çıktıktan sonra ortada top çevirdi. tolga'da kötüydü ama en azından bu kadar rahat olmamaları gerekirdi. gs skor üstünlüğü aldı ve geriye yaslandı. hem de rakip hiç tehdit etmiyorken.

    ben adanaspor maçında de jong'un adanaspor'lu herhangi bir oyuncuyu bozduğunu oyuna sertlik getirdiğini filan görmedim.

    bunun da form düşüklüğü olduğunu düşünmüyorum. son kullanma tarihi geçmiş, halı saha düzeyinde futbol oynanan mls liginde ki futbolcuyu bize çok güzel kitlediler helal olsun.

    lucas levia, delaney, lassana diaara, johansenlerden elimizde kalana bak. futbolu kafada bitirip mls'e giden bir adamı buraya getirmek. en azından 2 yıl sözleşme yapıldı. tr kupası maçlarında faydasını görürüz umarım.

    bu entry burada dursun. umarım ben yanılırım. gelir özür dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın