• 53
    hocama ulaştırılmasını talep ettiğim ilk 11'dir efenim. http://galatasaray11.com/kadro/adana-19506

    kale: muslera

    sağ bek: cavanda; (sabri'de ısrar edileceğine cavanda'da ısrar edilmeli)

    stoperler: serdar-semih; (hakan sakat. muhtemelen chedjou-semih ikilisini göreceğiz. chedjou'nun galatasaray'da geleceği olduğunu sanmıyorum. savunmadaki sert futbol eksiğini serdar giderebilir. bu yüzden serdar-semih tandemi denenebilir. sözlüğün %80'inin aksine ben semih'in 22 ekim 2016 galatasaray trabzonspor maçındaki mücadelesini beğendim. evet yenilen golde hatası var ama o golde chedjou ve carole'nin daha büyük hatası var)

    sol bek: carole

    sağ kanat: sinan gümüş; (yasin öztekin'in ilk 11'de başladığı her maç benden bir parça kopuyor. kendisine karşı herhangi bir nefretim falan da yok. hatta severim de ama olmuyor. hele 4-4-2'nin sağında hiç olmaz. en fazla hamle oyuncusu olarak kenarda bekleyebilir. josue braga'da 4-4-2'nin sağında oynuyordu, iyi de oynuyordu. ancak şu an formsuz. tabi sinan da formsuz ama 22 yaşında. 1 gol atsa ya da 1 asist yapsa tekrar yükselişe geçebilir. 22 yaşındaki bir futbolcuda ısrar edilmeli)

    orta ikili: tolga-selçuk; (tolga zaten eldeki dört merkez orta saha futbolcumuz arasında 1. tercihimiz. yanına de jong düşünülebilir ama sneijder de olmadığı için bu tercih üretkenliği çok düşürecek bir tercih olur. zaten selçuk da 4-4-2'nin 8 numarasını iyi oynayan bir futbolcu. ayrıca sneijder de olmadığı bir maçta selçuk olmazsa duran toplardaki etkinliğimiz sıfıra yaklaşır)

    sol açık: bruma

    forvetler podolski-eren; eren gibi hedef oyuncular çift forvetli sistemlerde daha etkili oynarlar. podolski de onun yanında yöresindeki 'second striker' rolünde oynar. tabi eren ve podolski hareketsiz futbolcular olduğu için o bölgedeki hücum çeşitliliği çok düşüyor, takım pozisyona giremiyor ama yapacak bir şey yok çünkü santrafor çeşitliliğimiz bu kadar. elimizde sadece eren, devşirme santrfor podolski ve 29 ekim itibariyle henüz üzerinde forma göremediğimiz sigthorsson olursa daha çok düşünürüz acaba bu takım neden pozisyona giremiyor diye.

    takımda ciddi eksikler var hala. riekerink iyi niyetiyle elinden geleni yapıyor ve alabileceği maksimum verimi almaya çalışıyor lakin birkaç takviye şart. adanaspor kaliteli bir takım değil. magaye ve roni dışında pek etkili futbolcuları yok. 2-0 gibi bir skorla kazacağımızı düşünüyorum. hazır beşiktaş da puan kaybetmişken güzel bir galibiyetle "geliyoruz" mesajı vermek gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın